Hill's J/D

Kan jouw huisdier extra ondersteuning gebruiken aan de gewrichten? Hill’s J/D Joint Care ondersteunt bij het lopen, rennen, spelen en traplopen door pijnlijke gewrichten te verzachten en een gezond kraakbeen te behouden. Hill’s J/D bevat gezonde voedingsstoffen dat het gewrichtskraakbeen ondersteunt.

Gewrichtsproblemen

Gewrichtsproblemen komen regelmatig voor bij huisdieren. Wist je dat maar liefst 20% van de honden van 1 jaar en ouder in meer of mindere mate last van artrose heeft? In de meeste gevallen krijgen honden er last van op latere leeftijd, maar helaas kan dit ook op jongere leeftijd gebeuren. Op het moment dat je een gewrichtsprobleem vermoedt, is het verstandig een bezoek te brengen aan jouw dierenarts. Een aangepaste voeding is in de meeste gevallen nodig, zoals Hill’s J/D. Deze voeding geeft dieren met gewrichtsproblemen extra ondersteuning die ze nodig hebben.

Hill's J/D Prescription Diet Canine

Voor volwassen honden met artritis is er de Hill's J/D Prescription Diet Canine. Het hoge gehalte aan omega-3 vetzuren in het voer draagt bij aan het verzachten van ontstoken weefsel en het verlichten van pijnlijke gewrichten. Het gewrichtskraakbeen wordt ondersteunt door EPA (een speciaal omega 3-vetzuur uit visolie). Natuurlijke glucosamine en chondroïtinesulfaat leveren de bouwstenen voor gezond kraakbeen. Daarnaast is er L-carnitine toegevoegd in het voer. Dit helpt bij het in stand houden van het optimale lichaamsgewicht.

Ben jij het baasje van een kleine viervoeter? Speciaal voor deze honden tot 10 kg is er de Hill’s J/D Mini. Deze voeding heeft een kleinere brokgrootte. Het natvoer van Hill's J/D is geschikt voor volwassen honden met gewrichtsproblemen van alle formaten.

Hill's J/D Prescription Diet Canine Reduced Calorie

Eén van de risicofactoren voor het ontwikkelen van artrose is overgewicht. De gewrichten van een hond met overgewicht worden continue overbelast, waardoor slijtage van het kraakbeen eerder ontstaat. Hill's J/D Prescription Diet - Canine Reduced Calorie biedt ondersteuning van het metabolisme van gewrichten bij osteoartritis bij honden met (aanleg voor) overgewicht. De verhoogde voedingsmassa in Reduced Calorie zorgt voor een snel verzadigingsgevoel en helpt om honger tegen te gaan.

Gewichtsprobleem bij katten

Hill’s J/D Joint Care is er ook voor katten met gewichtsproblemen. Hill's J/D Joint Care Prescription Diet Feline bevat een unieke formule die hoge gehaltes aan DHA ( Docosahexaeenzuur), ALA (alfa-linoleenzuur) en omega-3-vetzuren bevat.

Ondersteun jouw huisdier met gewrichtsproblemen met Hill’s J/D Joint Care en bekijk hieronder het volledige assortiment.