Koop Hill’s & Help een asieldier

Medpets en Hill's geloven dat alle dieren – in het asiel of bij jou thuis - gedurende hun hele leven liefde, zorg en gezonde voeding verdienen. Van 19 oktober tot 1 november steunen wij samen de organisaties die zich inzetten voor de opvang van thuisloze, afgestane of gedumpte honden en katten.

Zo kun jij helpen

Koop in de actieperiode* een Hill's Science Plan, Hill's Prescription Diet of Hill's Treats product bij Medpets en Hill's doneert een maaltijd aan een hond of kat in het asiel. Zo help jij het leven van een asieldier te veranderen!

Ken je Hill’s nog niet?

PREMIUM DIERVOEDING ONDERSTEUND DOOR WETENSCHAP

Hill’s hondenvoer en kattenvoer is op basis van wetenschap samengesteld om tegemoet te komen aan de steeds veranderende voedingsbehoeften van huisdieren. Hill's voer wordt door dierenartsen aanbevolen, is ontwikkeld door meer dan 220 dierenartsen, voedingsdeskundigen en voedingswetenschappers, en is wetenschappelijk samengesteld voor de unieke behoeften van huisdieren, in elke levensfase.

Kijk hier welk Hill’s product past bij jouw hond of kat:

Hill’s helpt asieldieren wereldwijd

Bij Hill’s geloven ze dat voeding de kracht heeft om het leven van huisdieren te veranderen. De honden en katten in asielen hebben daarbij een speciaal plekje in hun hart. Al meer dan 9 miljoen honden en katten vonden een nieuw thuis dankzij de hulp van Hill’s Food Shelter Love programma. Met jouw aankoop Hill’s draag je ook een steentje bij. Bedankt!

*Actie geldig op alle Hill’s Science Plan, Hill’s Prescription Diet honden- en kattenvoer en op Hill’s Treats hondensnacks gekocht van 19 oktober tot 1 november 2020.

Merken

Hill's Prescription DietHill's Science Plan
Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten