Hill's n/d - Prescription Diet - Canine

Hill's n/d - Prescription Diet - Canine

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Hill's n/d - Prescription Diet - Canine is uniek samengesteld door dierenartsen en onderzoekers voor de behandeling van honden met kanker. Het is het enige voedsel waarvan klinisch is aangetoond dat de levensduur verlengt en de levenskwaliteit verbetert.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Kanker bij de hond

Kanker is een aandoening die geassocieerd wordt met de ongecontroleerde groei van abnormale cellen in het lichaam. Deze cellen kunnen massa's of tumoren vormen die pijnlijke en ernstige problemen kunnen veroorzaken wat uiteindelijk, in veel gevallen, kan leiden tot het overlijden.

Hill's n/d - Prescription Diet - Canine

Hill's n/d heeft een hoog vet- ,eiwit- en energiegehalte. Vet is een energiebron die niet gemakkelijk bruikbaar is voor de tumor, maar wel voor uw hond. Het hoge gehalte aan omega-3 vetzuren beperkt de tumorgroei, vermindert de bestralingsschade aan de huid en verlengt de overlevingstijd. Toegevoegd arginine bevordert de functie van het immuunsysteem. Vanwege het hoge vet- en energiegehalte moet er geleidelijk overgeschakeld worden naar de volledige voedingshoeveelheid (bijv. over een periode van 4-5 dagen) om de kans op een mogelijk tijdelijke gastro-intestinale verstoring te minimaliseren. Hill's n/d bevat voldoende vitamine E voor adequate plasmaspiegels, maar is welbewust niet voorzien van grote hoeveelheden biologische anti-oxidanten die vrije radicalen bestrijden. Deze zouden namelijk de chemotherapie en radiotherapie, waarvan de werking berust op de productie van vrije radicalen om tumorcellen te vernietigen, kunnen beïnvloeden.

Ingrediënten

Natvoer (blik): Rund, varkenslever, gemalen rijst, visolie, kip, eiwithydrolysaat, ijzeroxide, gedroogde bietenpulp, cellulose, kaliumcitraat, calciumcarbonaat, L-arginine, dicalciumfosfaat, taurine, vitaminen en sporenelementen.

Product ID: 261
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Hill's n/d - Prescription Diet - Canine ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
perfect
Door , 15 februari 2016

Onze hond vind het superlekker

Het voer wordt heel goed opgenomen
Door , 14 september 2015

Ik heb deze voeding nu twee keer toegepast (op advies dierenarts); één keer bij een hond met huidkanker: ze vrat het voer graag. En de laatste keer bij een hond waarbij de milt is verwijderd; later bleek het gelukkig geen kwaadaardige tumor te zijn. Als bijvoeding gebruikt, naast vers vlees voor de hond.

Beoordelingen 1 - 2 van 2