> Wat is het beste hondenvoer?

Wat is het beste hondenvoer?

Wat is het beste hondenvoer?

Het beste hondenvoer is subjectief en hangt ook af van de voorkeur van jouw hond en van jezelf. Met een groot aanbod aan verschillende type voedingen, hebben we voor jou een overzicht gemaakt van de populairste voedingen per categorie!

Het beste graanvrije hondenvoer

Vooral voor honden met een gevoelig maagdarmkanaal kan graanvrije voeding erg zinvol zijn. Voorbeelden van populaire graanvrije voedingen zijn:

Het beste glutenvrije hondenvoer

Net als bij graanvrije voedingen kan glutenvrije voeding bijdragen bij het verminderen van maagdarmklachten. Echter kunnen glutenvrije voedingen wel glutenvrije granen bevatten, zoals aardappel, pompoen of zoete aardappel. Voorbeelden van glutenvrije voedingen zijn:

Het beste hypoallergene hondenvoer

Het kiezen van een goede hypoallergene voeding is afhankelijk van het type eiwit wat er in gebruikt is. Kijk dus goed op welke basis een hypoallergene voeding is gebaseerd. Weet je nog niet voor welk eiwit jouw hond een allergie of intolerantie heeft? Dan kan je het beste voor een compleet nieuw eiwit kiezen of een voeding met gehydrolyseerde eiwitten. Voorbeelden van hypoallergene voedingen zijn:

Heb je na het lezen van dit blogartikel nog vragen over hondenvoer? Neem gerust contact op met ons veterinaire team via dierenarts@medpets.nl of bel 0186- 57 55 28.

Nooit iets missen?

Ben je altijd op zoek naar dé manier om jouw huisdier het allerbeste te geven? Onze Medpets nieuwsbrief staat vol met tips, adviezen en natuurlijk onze acties en kortingen. Schrijf je nu in!

Voorwaarden nieuwsbrief

Deel dit artikel