Happy Pet

Bij het merk Happy Pet staat de gezondheid, het geluk en het welzijn van huisdieren centraal. Daarom zijn alle producten gemaakt om de natuurlijke instincten en de unieke levensstijlen van elk dier te ondersteunen. Happy Pet heeft inmiddels al meer dan 40 jaar ervaring in de dierenhandel. In de loop der jaren hebben zij een breed assortiment aan producten opgebouwd voor honden, katten, kleine dieren, vogels, vissen, reptielen en amfibieën.

Vogels

Speciaal voor vogels is er leuk speelgoed van Happy Pet. De Happy Pet Bird Toy is perfect om het verblijf van je parkiet, kanarie of andere zang- of siervogel op te leuken met speelgoed. Dit vrolijke vogelspeeltje is kleurrijk en gemaakt van acryl en hout. Vogels vinden het heerlijk om te rusten op een zitstok, om aan deze behoefte te voldoen is de Happy Pet Vogelzitstok Katoen een ideaal accessoire voor in de vogelkooi. Deze katoenen vogelzitstok is gemakkelijk in de kooi te hangen.

Speelbal

Voor de knaagdieren en konijnen heeft Happy Pet de Happy Pet Speelbal Wilg Nature First. Deze speelbal is gemaakt van 100% wilg. Zeer geschikt om aan te knagen, zodat de tanden gezond en kort blijven. Daarnaast kan je knager of konijn leuk spelen met dit natuurlijke speeltje en gaat het verveling tegen.

Toon filters
Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten