Greencat

Greencat is een product van Tijssen. Greencat stelt premium kattenbakvullingen samen op basis van puur natuurlijke grondstoffen. Katten zijn over het algemeen schone en hygiënische dieren. De kattenbak van je huistijger zou schoon en droog moeten zijn. Een vieze kattenbak kan er voor zorgen dat jouw kat zijn behoefte namelijk niet meer op de bak wil doen! Ook geur is een belangrijke factor: de kattenbak mag niet te veel naar urine of uitwerpselen ruiken, maar ook zeker niet naar allerlei parfummetjes. Daarnaast is het belangrijk dat je kat zijn uitwerpselen kan begraven en dat het grit niet plakt aan de pootjes. Met de kattenbakvullingen van Greencat heb je voldoende keuze om een passende kattenbakvulling te vinden voor jouw kat.

Klontvormend

Klontvormend grit vormt, zoals de naam al zegt, klonten. De urine van je kat wordt snel geabsorbeerd, waardoor nare geurtjes geen kans krijgen. Je schept de klonten eenvoudig uit de kattenbak. Vaak heeft klontvormende vulling bentoniet als basis, zoals onder andere de Greencat Baby Powder en de Greencat Super S300. Tegenwoordig zijn er ook klontvormende vullingen verkrijgbaar die plantaardig zijn. De Greencat Vegetal Clumping is daar een goed voorbeeld van. Dit biologisch afbreekbaar kattengrit is gemaakt van maïs.

Niet-klontvormend

Zijn jij of je kat geen fan van klontvormende kattenbakvulling? Ook voor jullie heeft Greencat een bijpassende oplossing! Niet-klontvormend kattengrit valt uit elkaar en absorbeert op deze manier nare geurtjes en vocht. Het is hierbij wel belangrijk dat je na een paar dagen de hele kattenbak verschoond. De Greencat Eco Wood Litter is een 100% natuurlijke en uit elkaar vallende korrel voor in de kattenbak. Deze kattenbakvulling is gemaakt van hout en biologisch afbreekbaar.

Bekijk ook eens ons brede assortiment kattenbakken.

Toon filters