Goood

Goood

Do Goood en ga voor (h)eerlijk, duurzaam hondenvoer!

Het klimaat: we kunnen er niet meer omheen. Goood richt zich daarom op natuurlijke, gezonde én milieuvriendelijke hondenvoeding. Sterker nog: ze verkopen ‘s werelds eerste klimaatneutrale hondenvoer. De samenstelling van het voer is deels graanvrij of bevat waardevolle volkoren en is daarmee ook geschikt voor gevoelige hondenmagen. Het vlees is afkomstig van gecertificeerde vrije-uitloopboerderijen en de plantaardige ingrediënten komen rechtstreeks uit de regio. Goood is volledig CO₂-neutraal, het voer is verpakt in recyclebare verpakkingen en met de aankoop van elke kilo hondenbrokken of natvoer steun je wereldwijd maatschappelijke en duurzame projecten.

Goood duurzaam hondenvoer

Steun aan goede doelen

Allereerst goood om te weten: met elke aankoop steun je wereldwijd sociale projecten. Wie een zak duurzame hondenbrokken of blikje natvoer voor de hond koopt, helpt met het reinigen van de oceaan, het beschermen van bedreigde diersoorten of het planten van bomen. Een deel van de opbrengst van alle verkochte producten gaat naar een duurzame toekomst voor mens, planeet en dier.

Korte transportroutes door regionale ingrediënten

Daarnaast werkt Goood met regionale ingrediënten. De grondstoffen komen rechtstreeks van het land uit de regio, wat betekent dat de transportroutes erg kort zijn. Dit leidt weer tot een besparing van de CO₂-uitstoot.

Vrije-uitloopdieren en duurzame vis

Daarnaast werken deze lokale leveranciers op een duurzame manier: in het hondenvoer zijn enkel vrije-uitloopdieren verwerkt. De kippen krijgen veel bewegingsruimte en ontvangen goede, gezonde en licht verteerbare voeding. De lammeren genieten van veel frisse lucht en grazen lekker in de wei. Daarnaast is de vis, zoals forel, afkomstig van duurzame aquacultuur en bevatten ze veel eiwitten en essentiële vetten.

Natuurlijke ingrediënten voor speciale voedingsdoelen

Honden profiteren optimaal van onze natuurlijke ingrediënten. Zo draagt het bij aan een goede gezondheid van de hond. De lam zorgt voor sterke botten en gewrichten, de duurzame forel voor een glanzende huid en vacht en de kip is goed voor de spijsvertering en stofwisseling.

Van junior tot senior en van brokjes tot natvoeding: voor ieder wat wils

Alle honden boffen met Goood! Of het nu gaat om een junior, mini, adult of senior, maakt niet uit: er is voor ieder wat wils. Zo hebben we een divers aanbod aan hondenbrokken en natvoer. Verdient je hond een lekkere snack? Ook dan boft hij of zij: bij ons vind je diverse snacks die lekker licht en goed verteerbaar zijn.

Graanvrij hondenvoer

Daarnaast verkoopt Goood voornamelijk graanvrij voer, iets wat ontzettend belangrijk is. Net als mensen zijn er ook een heleboel honden die moeite hebben om granen en gluten te verteren. Dit kan leiden tot een huidirritatie, slechte spijsvertering of maagpijn. Je snapt dus waarom Good zich vooral focussen op de verkoop van graanvrij hondenvoer.

Voer uit eigen fabriek!

En misschien wel het allermooiste en -belangrijkste: het hondenvoer van Goood komt uit eigen fabriek. Al sinds 1765 hebben zij de productie van voeding in eigen beheer. Bestel jij een zak hondenbrokken of natvoer voor je hond, dan komt deze rechtstreeks uit de fabriek. Iets waar zij trots op zijn!

Toon filters