Formel-Z

Formel-Z is een supplement dat jouw hond of kat voorziet van voldoende vitamine B. Vitamine B heeft vele voordelen voor de gezondheid van jouw dier. Zo spelen deze vitamines een belangrijke rol bij de koolhydraten-, energie- en huidstofwisseling. Deze huidstofwisseling zorgt tevens voor een verandering van het milieu van de huid. De geur van de huid verandert en is hierdoor onaantrekkelijk voor teken en ander ongedierte. Deze geurverandering is niet waarneembaar voor de mens.

Teken hebben een uitgesproken reukzintuig en een fijn gevoel voor trillingen. Zo zijn ze in staat om hun slachtoffers te vinden. Ze vangen met hun fijne zintuigelijke organen geurmoleculen op van jouw hond of kat. Het actieve principe van Formel-Z gebruikt dit natuurlijk gedrag van teken en andere parasieten. Formel-Z verandert de geur van jouw huisdier. Deze geurverandering is voor teken afschrikkend waardoor ze niet in de buurt komen. Voor mensen, honden en katten is deze geurverandering niet merkbaar.

Eigenschappen

  • Helpt bij het voorkomen van een door voeding veroorzaakt tekort aan vitamine B
  • Draagt bij aan een gezonde huid en glanzende vacht
  • Natuurlijke afweer tegen ongedierte
  • Speelt een belangrijke rol in de stofwisseling van koolhydraten, energie en de huid
  • 100 procent natuurlijk, zonder toevoegingen
Toon filters
Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten