Flubenol KH

Flubenol KH Pasta is een speciaal samengestelde ontwormingspasta voor honden en katten op basis van flubendazol. Flubenol KH Pasta bestrijdt onder andere spoelwormen, lintwormen, haakwormen en zweepwormen. Deze smakelijke pasta is geschikt voor alle leeftijden.

Behandelen is erg belangrijk

Het behandelen tegen wormen bij honden en katten is erg belangrijk. Naast dat je jouw hond of kat natuurlijk graag wilt behandelen tegen wormen, zijn sommige wormsoorten ook besmettelijk voor mensen. Met name jonge kinderen worden vaker besmet door huisdieren, omdat ze wormeitjes binnenkrijgen tijdens het buitenspelen in de zandbak of bijvoorbeeld op het gras. Daarnaast kan het niet behandelen van een besmetting met wormen vervelende gevolgen hebben voor de gezondheid van jouw dier.

Toon filters
Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten