Fidavet

Fidavet is een merk dat verschillende exclusieve verzorgingsproducten op de markt heeft gebracht voor honden, katten en zelfs paarden. Deze producten zijn vrij van geneesmiddelen, maar zijn zo samengesteld dat ze toch kunnen bijdragen aan de gezondheid van je dier.

Het reinigen van de oren

Speciaal voor het reinigen van stinkende honden- en kattenoren is er de Fidavet Surosolve. Dit handige reinigingsmiddel voor de oren heeft een krachtige formule. Met deze speciale formule kun je honden- en kattenoren verzachtend reinigen met een frisse geur. Door de lage pH werkt het middel niet-irriterend.

Een gezonde spijsvertering

In de darmen zijn veel verschillende soorten bacteriën te vinden. Deze ondersteunen het spijsverteringsstelsel van honden en houden hem zo in goede gezondheid. Soms kan de balans tussen goede en slechte bacteriën in de darm verstoord worden. Met de Fidavet Kaodyn Pasta ondersteun je de gezonde spijsvertering weer.

Voor paarden

Fidavet heeft ook producten in haar assortiment voor paarden. Medpets heeft de Fidavet Cavalesse. Dit handige product draagt bij aan het gezond houden van de huid van paarden en pony’s in de zomer. Dit natuurlijke product draagt bij om de natuurlijke immuniteitsreactie van het paard in balans te brengen.

Toon filters