Feathers & Beaky Poultry Vegetable Holder

Feathers & Beaky Poultry Vegetable Holder

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Met de Vegetable Holder van Feathers & Beaky Poultry kunt u uw pluimvee groenten aanbieden in een gebruiksvriendelijke houder. De roestvrijstalen groentehouder zorgt ervoor dat bijvoorbeeld sla of een maïskolf niet op de grond ligt en zo langer vers en schoon blijft. De Vegetable Holder is voorzien van een plastic deksel.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Feathers & Beaky Poultry Vegetable Holder

Groenten die op de grond liggen kunnen sneller bederven en ongedierte aantrekken. De Vegetable Holder van Feathers & Beaky houdt het eten van uw pluimvee van de grond waardoor het langer vers blijft. Wanneer u de Holder hoger hangt, moet uw pluimvee springen om bij het voer te komen. Dit is goed voor de lichaamsbeweging en kan verveling helpen voorkomen. De houder is gemaakt van roestvrijstaal (RVS) en heeft een plastic deksel die u kunt verwijderen waardoor u de Vegetable Holder kunt vullen met groenten of ander voedsel. Met behulp van het hengsel kunt u de groentehouder eenvoudig ophangen.

Afmetingen

hoogte x breedte: 22 x 16,5 cm. De vulopening is 10,5 cm breed.

Product ID: 4390
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Feathers & Beaky Poultry Vegetable Holder ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
groente valt eruit
Door , 26 maart 2018

De groenten, bv andijvie of sla trekken de kippen er in 1 beweging uit. De afstand van de spiralen is dus veel te groot. Ook als ik de groenten er al wat gedraaid in doe gebeurt dit. Erg jammer, want het is voor de kippen erg leuk om het eruit te trekken!

Beoordelingen 1 - 1 van 1