EyeCare
EyeCare
EyeCare
EyeCare

EyeCare

EyeCare is niet langer leverbaar. Voor een alternatief product kunt u op de pagina met oogverzorgingsproducten voor honden kijken. EyeCare is een gelachtige substantie die de vacht onder de ogen reinigt van traansmeervlekken, bacteriën en schimmels. Eye Care reinigt, verzorgt en onderhoud de vacht onder de ogen.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie
  • Video's

Productinformatie

EyeCare

EyeCare is een uniek product dat traansmeer onder de ogen verwijderd. Deze traansmeerremover is een gelachtige substantie die de vacht onder de ogen reinigt van traansmeervlekken, ongewenste micro-organismen en schimmels. EyeCare is verkrijgbaar in 2 varianten.

Gebruik EyeCare Cup

Haal de gel achtige substantie uit de pot en dep zachtjes, gedurende 2 á 3 seconden op het ooglid en in de hoeken van de ogen. De traansmeervlekken, de vuiltjes en ongewenste micro-organismen worden door de EyeCare geabsorbeerd. Daarna kan de EyeCare weer terug in het potje. Eye Care is tot wel 80 keer te hergebruiken. U kunt er ook voor kiezen om steeds een stukje van het gelachtige substantie af te scheuren en na gebruik weg te gooien.

Inhoud: 145 ml

Gebruik EyeCare Tube

Haal de pasta uit de tube en dep zachtjes 2 á 3 seconden een kleine hoeveelheid EyeCare op het ooglid en in de hoeken van de ogen. De weke massa absorbeert traanvocht, vuiltjes en ongewenste micro-organismen. Indien nodig kan dit proces herhaald worden. Na gebruik de gebruikte EyeCare pasta weggooien.

Inhoud: 150 ml

Video's

Product ID: 2534
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met EyeCare ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Werkt niet
Door , 09 december 2016

Vreemde stevige pasta die niet handig in gebruik is. Effect van vermindering bruine plekken is nihil. Ik zou dit niet aanraden. Ik ga op zoek naar wat anders wat wel helpt.

Doet weinig
Door , 28 juni 2016

De soort pasta/gel komt lastig uit de tube en je moet daarvoor soms echt heel veel kracht gebruiken. Ook zie ik bij mijn pers geen verbetering en geen verschil. Dus ik ga op zoek naar een ander product.

Antwoord van Medpets

Beste Esmee, Bedankt voor uw review. Wat jammer dat de EyeCare gel niet het gewenste effect heeft gehad voor uw kat. Als de gel koud is kan het inderdaad soms wat lastig uit de tube komen. Het kan dan helpen om de tube even in uw handen te houden waardoor de gel wat vloeibaarder wordt en makkelijker te gebruiken is. De gel is alleen bedoeld om de haren en huid rondom de ogen schoon te maken. De traanproductie zelf zal niet veranderen. Door irritatie van de ogen kan dit sterk verhoogd zijn. Perzen hebben hier regelmatig last van en soms is een antibioticum zalf van uw dierenarts nodig. Een goed alternatief om het gebied rondom de ogen te reinigen is de Vetoquinol EyeCare. (http://www.medpets.nl/vetoquinol-eye-care/) Indien u hier nog vragen over heeft kunt u altijd contact opnemen met onze dierenarts via dierenarts@medpets.nl. Met vriendelijke groeten, Team Medpets

Beoordelingen 1 - 2 van 2