Erdtmanns

Sinds 1960 is er het merk Erdtmanns voor verantwoord vogelvoer. Dit familiebedrijf heeft zich generaties lang ingezet voor duurzaamheid en uitstekende kwaliteit van de producten. Met meer dan 200 producten wordt Erdtmanns in 21 Europese landen vertegenwoordigd. Het assortiment bevat vogelvoer, vogelhuisjes, nestkastjes en vogelbeschermingsaccessoires.

Producten

Hieronder zie je de producten die Medpets van Erdtmanns verkoopt. Namelijk het Zomer Strooivoer en de Zomer mezenbollen. Het strooivoer is een heerlijke mix van gedroogde vruchten voor tuinvogels. De mezenbollen bevatten een mix van divers fruit en granen. Beide producten zijn speciaal aangepast naar de voedingsbehoefte van tuinvogels in de zomerperiode.

Toon filters
Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten