Gratis halsband Charms bij aankoop van Seresto*

Verzamel ze alle vijf!

De zomer is begonnen en we wijzen onze huisdieren baasjes weer extra op de gevaren die vlooien, teken en luizen met zich mee kunnen brengen. Seresto is een innovatieve, geurloze en waterbestendige halsband die bescherming tegen vlooien en teken bij jouw hond biedt.

Bij aankoop van Seresto of het Elanco Preventiepakket buitenkat krijg je tijdelijk twee gratis charms voor de Seresto halsband, zodat jouw hond of kat er deze zomer extra hip bijloopt.

*de Charms worden assorti geleverd, op=op, ruilen is niet mogelijk.

De actie is geldig van 23-08-2021 t/m 29-08-2021.

Review & Win!

Wil jij kans maken op 1 jaar bescherming voor jouw hond of kat tegen wormen? In totaal geven wij drie keer Milbemax weg voor 1 jaar bescherming. Laat ons weten wat jouw ervaring is met Milbemax door middel van een beoordeling te schrijven bij één van de producten op Medpets.nl.

Hoe kun jij meedoen?

  1. Klik op het Milbemax product waar jij een beoordeling over wil schrijven
  2. Onderaan de pagina staat de knop ‘’schrijf je eigen beoordeling’’
  3. Vul de formulieren in, klik op verstuur en je maakt automatisch kans!

Onder alle deelnemers die in de periode 26 juli 2021 tot en met 08 augustus 2021 een beoordeling plaatsen, verloten wij één van de drie prijzen!

  1. De winnaars worden uiterlijk 24 augustus 2021 op de hoogte gebracht.
  2. Het recht op de prijs vervalt wanneer er binnen twee weken na bekendmaking van de winnaar geen reactie is gekomen van de winnaar.
  3. In totaal worden er 3 winnaars gekozen

Lees hier meer over onze actievoorwaarden.

Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten