Review & Win!

Maak kans op 1 jaar Advantix of Seresto

Wil jij kans maken op 1 jaar bescherming voor jouw hond of kat tegen vlooien en teken? In totaal geven wij drie keer Advantix of Seresto weg voor 1 jaar bescherming.

Laat ons weten wat jouw ervaring is met Advantix en/of Seresto door middel van een beoordeling te schrijven bij één van de producten op Medpets.nl.

Hoe kun jij meedoen?

 • Klik op het Seresto en/of Advantix product waar jij een beoordeling over wil schrijven.
 • Onderaan de pagina staat de knop ‘’schrijf je eigen beoordeling’’
 • Vul de formulieren in, klik op verstuur en je maakt automatisch kans!
 

Onder alle deelnemers die in de periode 05 april 2021 tot en met 18 april 2021 een beoordeling plaatsen, verloten wij één van de drie prijzen!

 
 • De winnaars worden uiterlijk 23 april 2021 op de hoogte gebracht.
 • Het recht op de prijs vervalt wanneer er binnen twee weken na bekendmaking van de winnaar geen reactie is gekomen van de winnaar.
 • In totaal worden er 3 winnaars gekozen
 

Lees hier meer over onze actievoorwaardenBescherm je hond tegen vlooien en teken en vergeet ook niet te ontwormen

Vlooien en teken kunnen bij je huisdier voor vervelende problemen zorgen. Het is dus van groot belang om jouw dier tegen deze parasieten te beschermen.

Download de vlooien- & tekenwijzer en de ontwormwijzer voor hond of kat om te zien hoe vaak je je huisdier moet behandelen

Kies een tekenbehandeling voor je hond

De belangrijkste stap in de strijd tegen teken is preventie. Gebruik het hele jaar door een preventieve behandeling tegen teken. Kies een product als de Seresto® halsband of Advantix® spot-on voor honden, die teken afweren en doden zonder dat ze je hond hoeven te bijten. Zo helpen deze producten om door teken overgedragen ziektes te voorkomen.

Kom meer te weten over de verschillende producttypen:

Seresto halsband

 • Biedt tot wel 8 maanden bescherming tegen vlooien en teken
 • Weer- en waterbestendig^
 • Doodt vlooien bij contact en doodt en weert teken af voordat ze je huisdier bijten
 • Doodt bijtende/zuigende luizen bij honden

Advantix Spot-On voor honden:

 • Doodt teken en beschermt 3 tot 4 weken tegen nieuwe teken
 • Doodt vlooien bij contact en doodt en weert teken af voordat ze je huisdier bijten
 • Werkt snel
 • Doodt bijtende luizen en beschermt je hond ook tegen zandvliegen, stalvliegen en muggen

Controleer je hond regelmatig op teken

Alle honden moeten regelmatig op teken worden gecontroleerd, vooral als ze graag door hoog gras of struikgewas struinen. Let vooral op de hals en nek (vooral onder de halsband), de kop, oren, voeten en tussen de tenen. Door dagelijks op teken te controleren, vergroot je de kans dat je een teek vindt voordat deze afvalt.

Wormen – Bescherm jouw huisdier gemakkelijk tegen wormen

We raden aan om je hond of kat regelmatig te ontwormen, niet alleen om hem of haar gezond te houden, maar ook om jou en je gezin te helpen beschermen tegen de potentieel schadelijke effecten van deze parasieten.

Meestal wordt aangeraden om volwassen honden en katten ten minste eens in de drie maanden te ontwormen.

Welke behandeling kun je het beste kiezen?

Milbemax tabletten zijn effectieve ontwormingstabletten voor honden en katten. Ze doden alle bij honden en katten veelvoorkomende darmwormen. Daarnaast is Milbemax in te zetten om hartworm bij honden en katten te voorkomen en voor de behandeling van longwormen bij de hond. Milbemax is verkrijgbaar voor puppy’s, kittens en volwassen honden en katten.

^Het diergeneesmiddel is bestand tegen water; het blijft werkzaam als het dier nat is. Langdurige en intense blootstelling aan water, evenals intensief wassen met shampoo, dient echter te worden vermeden, aangezien dit de werkingsduur van het diergeneesmiddel kan verminderen. Studies tonen aan dat een onderdompeling in water of maandelijks wassen met shampoo de werkingsduur van 8 maanden tegen teken niet significant verkort na herverdeling van de werkzame bestanddelen in de vacht, terwijl de doeltreffendheid tegen de vlooien geleidelijk vermindert vanaf de 5de maand.

Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten