>
>
>
Edgard & Cooper Adult Dog Lam
Productafbeelding /4
Product afbeelding van Edgard & Cooper Adult Dog Lam

Edgard & Cooper Adult Dog Lam

  • Product afbeelding van Edgard & Cooper Adult Dog Lam
  • Product afbeelding van Edgard & Cooper Adult Dog Lam
  • Product afbeelding van Edgard & Cooper Adult Dog Lam
  • Product afbeelding van Edgard & Cooper Adult Dog Lam

Edgard & Cooper is een pure en gezonde voeding gemaakt met vers vlees als dierlijke eiwitbron. Vers vlees zit boordevol goede eiwitten. De overige ingrediënten komen recht uit de natuur. De voeding is te krijgen als droogvoer, blikvoer en kuipjes.

   » Meer informatie
5 varianten, vanaf: € 6,95

Gratis verzending
Vanaf €49,- binnen NL

Verzendkosten €2,95
Bij besteding van €25 - €49

Verzendkosten €3,95
Bij besteding tot €25

Trustpilot
9.2/10 | 17080 reviews
5 varianten, vanaf: € 6,95
In winkelwagen 
Product Prijs Voorraad Bestellen
Edgard & Cooper Adult Dog Lam - 700 g € 6,95
Edgard & Cooper Adult Dog Lam - 2.5 kg € 18,75
Edgard & Cooper Adult Dog Lam - 7 kg € 45,75
Edgard & Cooper Adult Dog Lam Kuipje - 11x150g € 14,50
Edgard & Cooper Adult Dog Lam Blik - 6x400g € 15,25
Productinformatie

Edgard & Cooper is een pure en gezonde voeding gemaakt met vers vlees als dierlijke eiwitbron. Vers vlees zit boordevol goede eiwitten. De overige ingrediënten komen recht uit de natuur. De voeding is te krijgen als droogvoer, blikvoer en kuipjes.

Edgard & Cooper

Edgard & Cooper is gemaakt met vers vlees als eiwitbron en zit boordevol andere voedzame ingrediënten waar honden dol op zijn. Edgard & Cooper staat voor pure en gezonde hondenvoeding en is ontwikkeld in samenwerking met de Universiteit van Gent. Geen vleesmeel, geen kunstmatige kleurstoffen, geen aroma's, geen bewaarmiddelen en geen suikers. Tien procent van de winst gaat naar goede hondendoelen.

Waarom vers vlees?

Vlees is het belangrijkste ingrediënt van hondenvoeding. Vers vlees zit boordevol nuttige eiwitten en zijn belangrijk voor een gezond leven. Eiwitten bestaan uit aminozuren. Honden kunnen een deel van deze aminozuren zelf aanmaken, een deel niet. Deze laatste zijn de zogenaamde essentiële aminozuren die honden uit hun dagelijkse voeding moeten halen. Edgard & Cooper is de eerste die hondenvoer op basis van vers vlees (in plaats van vleesmeel) produceert.

Een stap verder dan eiwitten alleen

Edgard & Cooper houden bij de productie rekening met twee belangrijke parameters als het over proteïnes gaat: de verteerbaarheid en de biologische waarde. De verteerbaarheid van een eiwit verwijst naar hoe makkelijk of moeilijk het lichaam van onze viervoeters dit eiwit kunnen verteren. De biologische waarde geeft aan hoe goed dit eiwit (essentiële) aminozuren aanlevert.

Prébiotica

Edgard & Cooper bevat verschillende prebiotica waaronder FOS en MOS. Dit zijn onverteerbare vezels die een voedingsbron zijn voor goede bacteriën en zorgen voor een gezonde darmwerking.

Geschikt voor

Edgard & Cooper brokken, blikjes en kuipjes zijn geschikt voor groot en klein, dik en dun, lang- en kortharig. De voeding is uitsluitend geschikt voor volwassen honden, vanaf de leeftijd van 1 jaar.

Verpakking

  • Edgard & Cooper brokken zijn in 700 gram, 2,5 kg en 7 kg verkrijgbaar.
  • Edgard & Cooper blikken zijn per 6 x 400 gram verkrijgbaar.
  • Egard & Cooper kuipjes zijn per 10 x 150 gram verkrijgbaar.

Samenstelling brokken

Vers lam (41%), aardappelen, erwten, erwtenproteïne, kippenvet, mineralen, lijnzaad (2%), eieren van scharrelkippen, aardappelproteïne, zalmolie (0,6%), wortelen (0,3%), appels (0,3%), kamille (0,15%), rozemarijn (0,15%), Mannanoligosaccharides (MOS) (0,1%), Fructo-oligosaccharides (FOS) (0,1%).

Samenstelling blikken

Lam (37%), rund (30%), wortelen (4%), appels (1%), mineralen, mannanoligosaccharides (MOS) (0,3%), lijnzaadolie (0,25%), zalmolie (0,2%), fructo-oligosaccharides (FOS) (0,2%), rozemarijn (0,15%), kamille (0,15%).

Samenstelling kuipjes

Lam (27%), rund (26%), aardappelen, erwten, broccoli (1%), wortelen (1%), appel (1%), peterselie (0,1%), dille (0,1%), mineralen.

 

Beoordelingen voor Edgard & Cooper Adult Dog Lam

Heb je ervaring met Edgard & Cooper Adult Dog Lam ? Geef ons dan je mening over dit product.

“E&C vs. Pro-plan”

Door 

Ik vind het een goed product. Op aanraden van een winkelbediende van de hondenzaak heb ik dit geprobeerd. Mijn hond liet de brokken pro-plan liggen tot de honger te groot werd. Nu laat hij geen brok meer over en is alles binnen de 10" op. Ook ben ik overtuigd dat er veel rommel verkocht word voor dieren en hoop dat E&C blijft streven naar gezonde hondenvoer.

“De brok uit zijn dromen”

Door 

Onze Engelse bulldog eet erg kieskeurig zo eet hij bijvoorbeeld geen versvlees.
Maar de Edgar en Cooper Lam blijft hij eten!
En ik begrijp hem wel ;)
De brok ruikt lekker is niet te groot en smaakt waarschijnlijk fantastisch!
En het resultaat is al net zo tof.
Weinig ontlasting en mooie stevige drollen ;)

“absoluut niet tevreden”

Door 

het gebit van een hond is gemaakt om te kauwen, scheuren enz.
de brokken van deze voeding zijn klein, glad en worden door mijn hond dus volledig ingeslikt zonder ook maar 1 keer te bijten.vermits elke hond moet kauwen, heb ik deze zelfs aan niemand anders "willen" geven en heb ze dus weggegooid.
schrap mij maar uit jullie lijst.
nog een prettige dag
myriam wellens

“heel tevreden hond doet het heel goed op dit produkt”

Door 

Heb alles al geprobeerd tot vers vlees toe kreeg overal uitslag van,dit produkt is het enige waar ze geen uitslag van krijgt,na 1,5 jaar alles geprobeerd te hebben tot vers vlees toe en iedere brok gehad te hebben.is jullie produkt het enige.zeer blij mee.

“de brokjes lusst hij niet maar het kuipje lam wel”

Door 

mijne hond heeft een allergie dus ik probeer dit met lam en dat vind hij lekker alleen het kuipje de brokjes lust hij niet en tot nu toe is hij er goe mee maar zijn ander eten krijg hij ook nog hoor
ben blij dat ik iets gevonden want het was lang zoeken

“Edgar & Cooper lam”

Door 

Sinds ik deze brokken geef hebben mijn honden geen last meer van allergie en ook een veel regelmatigere "goede" ontlasting ben lang bezig geweest ook met andere brokken maar de lam versie is voor onze honden zeer geslaagd en ik zal zeker bij deze brokken blijven.

“lekker”

Door 

even wennen ,maar eet nu wel vlot bovendien schrokt onze Maximus niet meer best tevreden probeer volgende keer een andere smaak

“Uitstekend”

Door 

Wij zijn erg tevreden over deze brokken. Onze pup had veel diarree en een doffe vacht. Nu hij Edgar en Cooper krijgt zijn de darmproblemen over en glanst zijn vacht.

“Beste brokjes voor onze Engelse Bulldog”

Door 

We zitten nu ongeveer een half jaar op deze brok van Edgard & Cooper na heeel lang zoeken voor onze Engelse Bulldog van 1 jaar. Na veel ellende met slecht eten, haaruitval, slechte stoelgang etc. is zij nu overal vanaf en gaan de brokjes er heel goed in bij haar. Ik vin d het zelf ook een fijne gedachte dat mijn hond goed eten krijgt met pure ingrediënten. Aanrader!

“Bij komen van De hond ”

Door 

Vandaag deze brok gekocht voor onze 2 jarige franse bulldog
. die zou moeten bijkomen maar het is af wachten of het met deze brok lukt .

“Te hard”

Door 

Mijn hond is vijftien jaar en de brokjes zijn voor haar slechte gebit veel te hard.

Schrijf je eigen beoordeling
beoordeling 1-4 van 4
1/1
Medpets maakt gebruik van cookies.   -   sluit