Dog Gone Smart

De CEO van Dog Done Smart heeft heel zijn leven met honden gewerkt en weet hierdoor precies wat honden gezond, gelukkig en veilig houdt. Hij begrijpt ook hoe het schoonhouden en tegengaan van vieze geuren een probleem is voor ieder baasje. Dog Gone Smart creëert innovatieve producten die de kwaliteit van het leven van zowel baasje als hond verbetert. De Repelz-it Nanotechnologie die wordt gebruikt in het materiaal van de regenjasjes is milieuvriendelijk. Dog Gone Smart is enorm gegroeid in de afgelopen 8 jaar, maar zal zich altijd vasthouden aan zijn kernwaarden, namelijk gezondheid en welzijn van dieren, baasjes en het milieu.

Jassen

Medpets verkoopt van Dog Gone Smart een regenjas en een normale hondenjas. De nanotechnologie die wordt gebruikt in de jassen heeft een olie-afstotende werking die de onaangename hondengeur tegengaat. Verder heeft de hondenjas een fijne pasvorm met een handige buikriem zodat het jasje goed blijft zitten.

Andere producten

Naast de hondenjassen verkoopt Medpets een multifunctionele handgreep voor je hondenlijn en een reismat. Het textiel van de reismat is zo behandeld dat het bacterie, vuil en vocht afstotend werkt en is verkrijgbaar in verschillende maten.