Dierenasiel

Zondag 4 oktober is het Dierendag en hiervoor wilde Medpets iets speciaals doen. Naast onze huisdieren, die een heerlijk warm thuis hebben, zijn er ook heel veel dieren in het asiel die van zo een plek dromen! Dieren in het asiel worden al snel vergeten, niet alleen met Dierendag. Om deze dieren in het zonnetje te zetten, heeft Medpets een bezoekje gebracht aan het Dierenopvangcentrum in Breda. Wij hebben heel wat spullen meegenomen naar het Dierenopvangcentrum om de medewerkers en de dieren eens goed te verrassen!

Wat doet Dierenopvangcentrum Breda?

Elk dier verdient een eerlijke kans op een warm en fijn thuis. Het Dierenopvangcentrum Breda streeft, net als alle andere dierenasielen, naar dit doel! Jaarlijks worden er in het Dierenopvangcentrum in Breda ongeveer 400 honden en 1.200 katten opgevangen en herplaatst. Naast honden en katten vangt dit dierenopvangcentrum jaarlijks 2.000 andere dieren op, waaronder: konijnen, knaagdieren, reptielen, vogels en egels.

Bekijk snel onze video waarin wij je meenemen in ons bezoek aan het Dierenopvangcentrum en een leuke donatie doen!

Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten