Dettol

Dettol

Dettol is een schoonmaakmiddel. Hiermee kunt u stallen, kennels en dergelijke reinigen. Het is ook geschikt voor het schoonmaken van de handen en huid van de mens.

Dettol - 1 liter
  • Dettol - 1 liter

    € 35,70

Momenteel uitverkocht

Mail bij voorraad
De verzendkosten bedragen €3,95  
   
  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie
  • Bijsluiters

Productinformatie

Dettol

Dettol, antisepticum en desinfectant voor het schoonmaken kennels en stallen, maar ook voor het reinigen van de handen en huid van de mens. Chloorxylenol is sinds vele jaren internationaal op de markt, het is zonder recept verkrijgbaar onder de merknaam Dettol. Het is verkrijgbaar als een geconcentreerde oplossing die voor gebruik moet worden verdund met water en dan kan worden gebruikt op de huid.

Wat doet Dettol en waarbij wordt het gebruikt?

Gebruik bij mensen: Voor het reinigen van de beschadigde huid. Ook kunt u het middel gebruiken voor het preventief reinigen van kleine wondjes.

Gebruik bij dieren: Het gebruik van Dettol om schaaf- of snijwonden bij dieren te ontsmetten wordt afgeraden. Hierbij is de kans aanwezig dat het dier de vloeistof kan oplikken en Dettol is niet bedoeld voor orale inname.

Omgevingsreiniger

Voor het reinigen van stallen, kennels etc. mengt u Dettol met warm water.

Hoe moet ik Dettol gebruiken?

Verdun het middel eerst met water (meestal 1 deel lotion op 30 delen water) en breng het op de huid met een watje of schoon doekje. Vermijd contact met de ogen en laat het middel niet in de mond of neus komen, in verband met mogelijke irritatie. Als het toch in de ogen komt, spoel de ogen dan direct uit met water.

Let op

Om gezondheidsproblemen bij katten te voorkomen is het belangrijk gereinigde oppervlaktes binnenshuis goed na te spoelen met water, te laten drogen en ruimtes te ventileren voordat dieren teruggeplaatst worden. Orale opname moet vermeden worden.

Product ID: 636
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Dettol ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
goed
Door , 28 juli 2019

goed spul

Perfect er is nog steeds geen beter middel
Door , 27 maart 2019

Het is en blijf het beste schoonmaak middel????????????????????????????

Goed product en snelle service
Door , 24 december 2018

Dettol is en blijft een zeer goed ontsmettings middel .

niet meer te vinden
Door , 09 september 2017

Geweldig om mijn huis met 6 honden te ontsmetten helaas is de 5 liter can niet meer aan te komen. Vind dat echt zonde moet het nu ergens anders gaan zoeken omdat een fles van 1 liter niet opschiet.

jammer
Door , 28 juli 2017

Ik gebruik het al jaren voor kennel en puppy kamer en de vloeren in huis echt geweldig. Maar tot mijn spijt moet ik nu een ander merk gaan zoeken omdat de 5 liter niet meer te verkrijgen is, een kleinere fles schiet bij mij niet op.

Dettol
Door , 26 december 2016

Dettol prima ontsmettingsmiddel

Beoordelingen 1 - 6 van 9