Dagelijkse benodigdheden - Hobbyvarkens

Varkens zijn intelligente dieren. Wanneer hij de hele dag in de stal staat, ligt stress en verveling op de loer. Stress kan leiden tot oor- en staartbijten bij soortgenoten. Om dit tegen te gaan, heeft Medpets verschillende producten voor varkens in haar assortiment.

Speelgoed voor varkens

Speelgoed geeft het dier afleiding. Een manier om verveling te voorkomen is door middel van de Pipolino XL. Deze leuke slowfeeder kun je vullen met brokjes of lekkernijen. Hierdoor wordt er wat langer gedaan over het eten en is het perfect vermaak! Om je varken te amuseren, is er ook de leuke Kerbl Speelbal voor Varkens. Deze grote speelbal met een doorsnede van 30 cm biedt de mogelijkheid om te spelen en geeft een nieuwe uitdaging om op te concentreren. De bal kun je zwaarder maken door het te vullen met zand of grind.

Handige hulpmiddelen

De categorie ‘dagelijks benodigdheden’ bevat naast speelgoed voor jouw varken ook handige hulpmiddelen zoals een voerschep, een spray tegen vliegen, dazen en horzels en een desinfectiemiddel voor het reinigen van wondjes, huid en handen. Daarnaast is er ook de Excellent Hooi Feeder. Dit handige accessoire voor helpt je varken langer te doen over het eten van hooi.

Ludiek bordje

Ben jij het baasje van een varken? Dan is het Plenty Gifts Waakbord – Pas Op Varkensstal! een grappige accessoire om op te hangen. Met dit ludieke bordje kun je bezoekers waarschuwen voor de aanwezigheid van een knorrepotje!

Toon filters