Dagelijkse benodigdheden Hobbypluimvee

Onder de categorie dagelijkse benodigdheden voor hobbypluimvee vind je producten die je dagelijks nodig hebt voor jouw hobbypluimvee, zoals een stevige voer- en drinkfontein, dazenvallen en nog veel meer! Deze spullen zijn perfect om het verblijf van je pluimvee optimaal te maken.

Voer- en drinkfonteinen

In elk kippenverblijf hoort een voer- en drinkfonteinen thuis om je pluimvee te voorzien van vers water en voer. Door middel van een hengsel zijn deze torens gemakkelijk op te hangen. Je kunt de Boon Voerfontein of Feathers & Beaky Poultry Feeder gemakkelijk vullen met voer, dat vervolgens gelijkmatig wordt verspreid over de bodem. Het voordeel van de Poultry Feeder van Feathers & Beaky is dat deze een speciaal dakje heeft, om het voer droog te houden tijdens een regenbui.

Dazenvallen

Heb je last van Dazen? Een dazenval kan helpen de overlast van insecten te verminderen, zodat de rust weer terugkeert in de weide. Medpets heeft verschillende dazenjagers in haar assortiment, waaronder de Dazenjager en de Dazenval H-trap.

Hoe werkt een dazenval

De meeste dazenvallen hebben een zwarte bal in de val, die wordt opgewarmd en beweegt in de wind. De dazen komen op deze warmte af en proberen de bal te steken. Na deze mislukte poging vliegt de daas weg, maar insecten vliegen van nature naar boven. Hierdoor komen ze vast te zitten in een trechtervormige kap, waar ze niet uit kunnen ontsnappen.

Toon filters