Cystease

Cystease

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Cystease is een aanvullend diervoeder dat een gezond milieu in de blaas van uw kat ondersteunt.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Cystease

Cystease bevat N-Acetyl-D-Glucosamine. Deze stof ondersteunt een gezond milieu in de blaas.

Toediening en dosering

Cystease zijn smakelijke tabletten die rechtstreeks in de bek ingegeven kunnen worden of verpulverd en vermengd met het voedsel. De dosering is 2 x daags 1 tablet per 5 kg lichaamsgewicht, gedurende de 1e week. Daarna 1 x daags 1 tablet per 5 kg lichaamsgewicht gedurende de volgende 3 weken. Een eventuele onderhoudsdosering is om de dag 1 tablet per 5 kg lichaamsgewicht.

Werkzame stof

N-Acetyl-D-Glucosamine

Product ID: 125
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Cystease ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Ninoe
Door , 04 november 2021

Tot nu toe prima product.

Cystiase
Door , 30 augustus 2021

We gebruiken dit medicijn al geruime tijd voor onze poes met chronische blaas problemen. Dit heeft een goed resultaat Indien we dit stoppen komen de blaas problemen terug.

Perfect
Door , 11 april 2021

Mijn poes van 18 is 3 jaar geleden volledig onderzocht door de dierenarts en bijna een spuitje gekregen omdat er bloed in de urine zat. (Slijmpropjes bloed). Chronische blaasontstekingen. Als zij bloed plast, geeft ik ook de pijnstilling vd dierenarts. Maar sinds ik dit voedingssupplement geef, gaat het echt beter. Veel minder vaak last en dus ook minder vaak chemische pijnstilling nodig. Ze zit er wel aan vast. Ik geef het platgestampt door een vitakraft liquid snack, nu om de elke ochtend. Echt perfect. Zelfs de kramp uit haar staart is weg en ze oogt rustiger. Helaas ook artrose dus ik ga op zoek naar een aanvullend supplement daarvoor. Maar dit raad ik absoluut aan!

Werkt goed
Door , 08 maart 2021

Helaas heeft onze kat een chronische blaasontsteking, naast aangepast voer krijgt hij ook deze tabletten, dus we blijven hierop aangewezen. Hebben nog een ander medicijn gehad van Medpets maar dat kon je alleen geven als het fijngemalen door het natte voer ging. Resultaat van dat middel was niet zo effectief. Het middel Cystease eet tie gewoon op, vind tie lekker, en het werkt Op naar de volgende bestelling.

Helaas lust de kat het niet
Door , 03 februari 2021

Kat lust de tabletten niet ook niet door het voer

Werkt goed
Door , 18 december 2020

Wij hebben dit middel door onze dierenarts voorgeschreven gekregen voor de blaasproblemen (poliepen en een chronisch geïrriteerde blaas met bloedverlies) van onze hond. Na een operatie aan haar blaas slikt ze dit en ze komt steeds meer in balans. We gaan (na een aantal weken intensief gebruik) nu over op een onderhoudsdosering. We zijn heel blij met het resultaat!

Beoordelingen 1 - 6 van 29