Comfy Cone

Comfy Cone

Comfy Cone is een speciaal merk met hondenkragen en beschermende jassen die comfortabel en diervriendelijk zijn gemaakt. Deze kragen en jassen zijn ideaal te gebruiken bij honden die net een operatie hebben gehad. De producten van Comfy Cone zorgen ervoor dat de beschadigde huid wordt beschermd tegen likken, bijten of invloeden van buitenaf.

De producten van Comfy Cone zijn zacht en prettig draagbaar. Hierdoor zullen honden het sneller accepteren om een kraag of beschermende jas te dragen. Comfy Cone biedt haar producten aan in verschillende maten, zodat je een goede match kunt maken met jouw hond.

Comfy Cone

Veel hondenkragen zijn gemaakt van kunststof, maar de Comfy Cone is gemaakt van zacht gelamineerd nylon over een stevige foamlaag. Het voordeel aan deze kragen is dat ze comfortabeler aanvoelen en bijvoorbeeld omgevouwen kunnen worden tijdens het eten. Ook is de Comfy Cone waterbestendig en getest door dierenartsen. Met deze hondenkraag worden vervelende stootsituaties met een kap voorkomen, aangezien de kraag meegeeft als jouw hond ergens tegenaan loopt.

De Comfy Cone is een comfortabele kegelvormige kraag voor jouw hond. Deze kraag zorgt ervoor dat de beschadigde huid beschermd wordt tegen likken, bijten of invloeden van buitenaf. Dit product is getest door dierenartsen bij zowel angstige honden als bij agressieve honden. Ook reageerden bijtende, kauwende en vechtende honden positief op de Comfy Cone.

Beschermende jas

Ook heeft Comfy Cone een Comfy Wrap in het assortiment. Dit is een jas die voor bescherming en stabiliteit van het lichaam van jouw hond zorgt. Ook biedt de jas bescherming tegen invloeden van buitenaf, krabben en bijten.

Toon filters