Cavalor An Energy Boost
Cavalor An Energy Boost

Cavalor An Energy Boost

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Pasta voor sportpaarden die korte en krachtige topprestaties moeten leveren. Cavalor Energy Boost bevat een mix van hoogwaardige elektrolyten, vitaminen, aminozuren, suikers en zout, deze zijn belangrijk voor het lichaam van uw paard tijdens sportprestaties.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Cavalor Energy Boost

Cavalor An Energy Boost is ontwikkeld om het paard voor, tijdens en na zware inspanningen een extra impuls en belangrijke voedingsstoffen te geven. Als Cavalor An Energy Boost voor een zware inspanning wordt toegediend, geeft dit het paard hoogwaardige voedingsstoffen en draagt bij aan betere prestaties. Het paard krijgt energie in de vorm van snel beschikbare koolhydraten. Tijdens zware inspanningen kan het glucoseniveau van uw paard drastisch dalen met nadelige gevolgen voor de sportprestaties. Om er voor te zorgen dat het paard voor aanvang een optimaal glucoseniveau heeft wordt het aanbevolen om Cavalor An Energy Boost vlak voor de inspanning toe te dienen (maximaal een half uur van te voren). Daarnaast bevat Cavalor An Energy Boost mineralen, vitaminen en substraten die belangrijk zijn voor de spieractiviteit. Tevens kan Cavalor An Energy Boost bijdragen aan herstel na zware fysieke inspanning.

Toepassing

Cavalor An Energy Boost wordt normaal gesproken voor of tijdens een wedstrijd of spannende situatie toegediend. Het toedienen is eenvoudig: breng de pasta achter op de tong aan met de spuit. Cavalor An Energy Boost bevat geen inhoud die verboden is bij wedstrijdsporten.

Dosering
  • Pony's en recreatiepaarden: 1/2e tube
  • Sportpaarden: 1 tube een half uur voor en/of onmiddellijk na de prestatie
  • Maximale dosering: 3 spuiten per dag.

Verpakking

5 tubes van 60 ml per box.

Samenstelling

Cavalor An Energy Boost bevat elektrolyten als natrium en kalium, vitaminen (B1, B2, B3, B6, B12 en C), mineralen (calcium, en fosfor), aminozuren en glucose met een zeer volledige en snelle opname (binnen 10 minuten) ter preventie dat het paard zonder energie komt te zitten.

Product ID: 3159
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Cavalor An Energy Boost ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Goed product
Door , 11 mei 2018

Werkt prima

Beoordelingen 1 - 1 van 1