BreederCelect

BreederCelect is een onderneming die begon als een inzamelings- en verwerkingsbedrijf van papier en karton voor papiermolens. Hierna ontwikkelde ze technologie om oude kranten om te zetten in absorberende producten voor gebruik thuis. Zo is er een unieke kattenbakvulling ontstaan van meer dan 99% gerecycled papier zonder toevoegingen of chemicaliën.

BreederCelect Kattenbakvulling

De BreederCelect kattenbakvulling is een korrel gemaakt van gerecycled papier. Door te kiezen voor deze kattenbakvulling ben je milieubewust en heb je een goede kwaliteit kattenbakvulling. De korrels hebben geen toevoegingen, zijn sterk absorberend en gaan lang mee. De korrels zijn tevens praktisch, doordat ze geen stof vormen en geen vlekken achterlaten op de vloer.

Toon filters
Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten