Botanica

Botanica is in 2005 opgericht, omdat ze een groeiende vraag constateerden naar natuurlijke producten. Hiervoor heeft Botanica een natuurlijke kruidenlijn ontwikkeld die ondersteuning biedt bij verschillende huidaandoeningen. Alle kruiden hebben een eigen heilzame eigenschap. Door deze kruiden te combineren, heeft Botanica diverse producten ontwikkeld om zo de huid van jouw huisdier te ondersteunen. De kruiden van Botanica dragen bij aan een gezonde celgroei en een goed herstel.

Botanica Natural Herbal Cream

Heeft jouw huisdier last van een geïrriteerde, verwonde of vuile huid? De Natural Herbal Cream van Botanica heeft een verzachtende en voedende werking op de huid van jouw dier. Daarnaast draagt deze zalf bij aan de vermindering van de vorming van littekenweefsel en wild vlees. Deze Herbal Cream kan perfect ingezet worden bij mok, insectenbeten of een verwonde huid.

Toon filters
Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten