Boneguard

Boneguard

Boneguard GmbH is een jong bedrijf met vernieuwende en innovatieve producten, speciaal ontwikkeld voor jouw huisdier. Voor Boneguard staat het welzijn en de levenslust van jouw huisdier centraal. De Boneguard Chew Snack Holder is daar één van de grootste voorbeelden van.

boneguard

Kauwsnacks

Honden houden van kauwen; de lievelingstraktatie van menig viervoeter is dan ook het welbekende kauwbot of de kauwkluif. Kauwen op een bot of kluif kan echter gevaarlijk zijn, doordat je hond het laatste stuk van de kauwsnack in één keer kan opeten, met alle gevolgen van dien. Met de veilige Boneguard Chew Snack Holder is dit probleem verleden tijd.

Boneguard Chew Snack Holder

De runderhuid kauwbotten van Boneguard zijn voorzien van een geboord gaatje, waarmee je ze door middel van een bijgeleverde schroef kan bevestigen in de kauwsnackhouder. Dit voorkomt dat jouw hond het laatste stukje in één keer naar binnen kan werken. Daarnaast heeft de kauwsnackhouder een opvallende rode kleur, waardoor je hond het bot niet meer kan verstoppen op plekjes waar jij dat niet wilt. De houder houdt het kauwbot van de grond en voorkomt daarmee dat het bot onder je meubels terecht komt of je tapijt vies maakt. De kauwsnackhouder is gemaakt van natuurlijk rubber en komt in twee verschillende maten, geschikt voor kleine en grote honden.

Toon filters
Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten