Bolfo Fleegard Omgevingsspray

Bolfo Fleegard Omgevingsspray

De Bolfo Fleegard Omgevingsspray is niet meer leverbaar. Als alternatief kun je kiezen voor Indoor-X ongediertespray of voor de Flea Free Omgevingsspray.

 • Deskundig dierenartsadvies
 • Smaakgarantie
 • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
 • Gratis retourneren *
 • Productinformatie
 • Bijsluiters

Productinformatie

Fleegard Omgevingsspray

Fleegard Omgevingsspray is bedoeld voor de behandeling van de omgeving van uw huisdier om aanwezige vlooien te doden en om herbesmetting met vlooien te voorkomen. Slechts 5% van een vlooienpopulatie bevindt zich namelijk op het dier. De overige 95% van de vlooien en larven hebben zich verborgen in de omgeving. Met de Fleegard Omgevingsspray zijn hoeken, kieren en naden geen veilig heenkomen meer!

Fleegard Omgevingsspray bevat 0,04% Cyrfluthrin en 0,05% Pyriproxyfen waardoor het middel een dubbele werking heeft: de vlooien worden direct gedood en daarnaast stopt het de ontwikkeling van de aanwezige larven, zodat dit geen volwassen vlooien worden. Wanneer de filmlaag niet wordt verwijderd kan het middel tot 6 maanden werkzaam zijn (dweilen et cetera vermindert de werking waardoor de spray meestal vaker dan 2 keer per jaar gebruikt dient te worden). Het is belangrijk om uw huisdier gelijktijdig (met een middel geschikt voor uw huisdier, zoals Advantage, Advantix of Seresto) te behandelen tegen vlooien wanneer u de omgeving gaat behandelen.

Indicaties

 • Doodt direct vlooien en vlooienlarven in de omgeving
 • Stopt de ontwikkeling van larven in de omgeving en maakt vlooien onvruchtbaar
 • Heeft een langdurige werking tot 6 maanden

Contra-indicaties

Fleegard Omgevingsspray mag niet gebruikt worden op plaatsen waar kinderen tot 4 jaar kunnen komen. Daarnaast mag de spray niet in contact komen met het eten of drinken van uw huisdier. Tot slot mag Fleegard Omgevingsspray niet op slecht ventileerbare plaatsen gebruikt worden.

Toedening en dosering

Fleegard Omgevingsspray is uitsluitend bedoeld voor de pleksgewijze toepassing in hoeken, naden en kieren van woonruimten en andere ruimtes waar uw huisdieren leven, maar waar kinderen tot 4 jaar niet kunnen komen. Het product mag niet direct op het dier gebruikt worden! Daarnaast dient u de spray niet te gebruiken in de omgeving van zieke, herstellende of zogende dieren, niet bij dieren jonger dan 3 maanden en niet bij dieren met een huidaandoening.

 • Sluit alle deuren en ramen van de ruimte die u gaat behandelen.
 • Spuit Fleegard Omgevingsspray vanaf een aantal centimeters afstand op de plaatsen waar de vlooien en vlooienlarven zich verschuilen (naden en kieren van vloeren en plinten, hoeken in de kamer, et cetera). Vlooien en larven zijn namelijk lichtschuw. Het product is niet geschikt om grote oppervlakten zoals vloeren te behandelen.
 • Spray een aantal seconden per plaats.
 • Verlaat de ruimte hierna en laat de spray minimaal een half uur inwerken.
 • Ventileer de ruimte daarna grondig voordat de ruimte weer in gebruik genomen wordt.

Inhoud

250 ml

Product ID: 324
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Bolfo Fleegard Omgevingsspray ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
doeltreffend
Door , 17 januari 2018

het werkt meteen naar een paar dagen al heel veel minder nu nog af en toe 1 maar het werkt ja heel lang

Goed tegen vlooien en het uitkomen vd eitjes
Door , 30 november 2017

Super, tevens anticonceptie! Mijn kat en hond hebben nooit eerder vlooien gehad, tot een maand geleden mijn kat drager bleek. Vlooienband werkt niet voldoende dus terug naar pipetten. Na behandeling niets meer gezien ????????

Goed
Door , 19 oktober 2017

Ik ben hier heel blij mee. Ik heb een serieuze vlooienplaag waarbij de vlooien ook in het textiel zitten (bank en bed). Ik gebruik de spray in combinatie met de fogger. De spray gebruik ik dan voor de plinten en het textiel. Voor dat laatste spray ik van dichtbij, anders werkt het niet. Ik haal wel eerst de bekleding van bank of het bed. Het is het enige dat werkt tot nu toe. Het stinkt wat, maar dat gaat over met ventileren. Ik krijg er geen klachten van en mijn kat ook niet. Het werkt alleen neigt voor kleding. Daar is het te giftig voor.

Fleegard Omgevingsspray
Door , 14 september 2016

Zeer tevreden

goede spray,
Door , 18 mei 2016

het lijkt met dat het goed werkt.

Slim product
Door , 16 mei 2016

Ik heb voor dit product gekozen, juist vanwege de zeer lange Werkingsduur!!! Geen vlo, vlooienlarf of ei overleeft 6 maanden Fleegard werkingsduur!!

Beoordelingen 1 - 6 van 9