Beeztees Cat Cubes
Beeztees Cat Cubes

Beeztees Cat Cubes

De Beeztees Cat Cube vervult de behoeften van uw kat in stijl. Door de verschillende kleuren kunt u de Cat Cubes combineren met uw interieur. Combineer ook meerdere Beeztees Cat Cubes om zo een mooi kattenmeubel te creëren. U kunt kiezen uit de modules play, scratch, sleep en dinner.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie
  • Video's

Productinformatie

Beeztees Cat Cubes

De Beeztees Cat Cube is het kattenmeubel dat perfect past in uw interieur. Het mooie design en de verschillende kleuren zorgen ervoor dat u het meubel kunt aanpassen aan uw interieur. Door de verschillende Cat Cubes te combineren, zorgt u ervoor dat uw kat van alle behoeften is voorzien. Speel daarnaast ook met de indeling van de Cat Cubes zodat u uw kat elke keer weer kunt verrassen.

Beeztees Cat Cubes Play

De Beeztees Cat Cube Play is een open cabine waar uw kat zich kan vermaken door met de bijgeleverde balletjes te spelen. Bij de Cat Cube Play worden twaalf losse balletjes en één balletje aan een touw geleverd. De balletjes worden in verschillende kleuren geleverd, namelijk mint, petrol en blauw.

Beeztees Cat Cubes Scratch

De Beeztees Cat Cube Scratch is een open cabine waar uw kat aan de krabpaal kan krabben. De krabpaal wordt in het midden van de cabine bevestigd. U kunt zelf bepalen of u de cabine horizontaal of verticaal plaatst.

Beeztees Cat Cubes Dinner

De Beeztees Cat Cube Dinner is een open cabine waar uw kat ongestoord kan eten en drinken. Bij de Cat Cube Dinner worden er twee RVS bakjes geleverd.

Beeztees Cat Cubes Sleep

De Beeztees Cat Cube Sleep is een dichte cabine waar uw kat heerlijk een dutje kan doen. Bij de cabine wordt een kussentje geleverd zodat uw kat heerlijk kan slapen.

Materiaal en kleuren

De Beeztees Cat Cubes zijn gemaakt van kunststof. De Cat Cubes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, namelijk in het grijs, wit, groen of blauw. Eén Cube weegt ongeveer 2 kilo.

Afmetingen

49 x 29 x 32,6 cm

Video's

Product ID: 5227
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Beeztees Cat Cubes ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Handige eet en drink plek
Door , 12 augustus 2020

Ik zocht iets om het eten/drinken van mijn kat in te doen wat in de woonkamer kon staan zonder dat iemand er tegenaan loopt/in het bakje stapt/het niet mooi staat. Dit is een perfecte oplossing, ook fijn dat wat mijn kat morst in de cube blijft en niet op de vloer terecht komt! Ik heb ook Scratch & Sleep maar daar moet mijn kat niks van hebben, Dinner heeft hij daarintegen gelijk geaccepteerd als nieuwe eetplek.

Mooi
Door , 28 december 2017

Mooi product, kat maakt er steeds meer gebruik van

Mooi en goed!
Door , 23 november 2017

Ik kocht alle 4 de cubes. De Dinner zette ik uiteraard apart met twee soorten voer maar geen water (eten en drinken ALTIJD apart zetten en ook weg van andere bronnen). De Sleep cube valt bijzonder goed in de smaak en is geschikt voor zowel volwassen katten als kittens. Enkel spijtig dat het overtrek niet van het kussen kan gehaald worden, kussens gemakkelijk kunnen wassen in een asiel (of thuisomgeving) is heel belangrijk. De Play cube valt in de smaak bij speelse katjes maar om gewoon balletjes tentoon te stellen, die de katjes er dan uithalen, vond ik dat er een betere bestemming aan gegeven kon worden: plateau met balletjes eruit en karton krabplank erin (groot succes op die manier). De Scratch cube is ook wel goed en plaatste ik zodanig dat de kat van de Sleep naar de Scratch kan gaan, wat het beste werkt. Qua "opbouw" best niet te hoog werken, het is licht materiaal dat bij hevige katjes al eens kan verschuiven. Hier staat de sleep vanonder, daarboven de play (die bij mij een kartonnen-krabplank-bestemming kreeg) en naast de Sleep staat de scratch. Wel goed dat je deze met elkaar kan verbinden.

Beoordelingen 1 - 3 van 3