Beaphar Oogzalf voor Konijnen, Knaagdieren en Vogels

Beaphar Oogzalf voor Konijnen, Knaagdieren en Vogels

Dit product is niet langer leverbaar. Kijk voor een geschikt product op de pagina Medicijnen en supplementen voor konijnen.

 

Beaphar Oogzalf is een zalf voor konijnen, knaagdieren en vogels. Vitamine A ondersteunt het herstellend vermogen van de oogleden en het oogbindweefsel.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Dit product is niet langer leverbaar. Kijk voor een geschikt product op de pagina Medicijnen en supplementen voor konijnen.

 

Beaphar Oogzalf voor Konijn, Knaagdier en Vogel

Met deze zalf van Beaphar verzorgt u de oogleden en het oogbindweefsel van uw konijn, knaagdier of vogel. Dit kan nodig zijn wanneer de oogleden en het bindweefsel geïrriteerd of beschadigd zijn. De vitamine A in de oogzalf draagt bij aan het herstellend vermogen van de oogleden en het oogbindweefsel. Voor honden en katten is er Beaphar Oogzalf voor Honden/Katten/Knagers.

Toediening

Verwijder al het vuil rond het oog met een vochtig wattenstaafje. Vervolgens brengt u met een schoon wattenstaafje de zalf voorzichtig aan op de rand van het ooglid. Dit mag één maal per dag.

Werkzame stof

Vitamine A

Product ID: 4011
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Beaphar Oogzalf voor Konijnen, Knaagdieren en Vogels ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Goed zalf
Door , 13 december 2022

Mijn konijnen heeft last van zijn oog hij is een teddy angora konijn. Sins ik deze spul gebruik is zijn oog beter geworden alle troep komt eruit niet zo rood meer hij krijgt zijn mooie blauwe oog weer terug langzaam. Ik raad dat zalf aan. Met vriendelijke groeten van angelique

Te dik
Door , 06 april 2020

Volgens het doosje is de dosering bij vogels: 1x daags wat zalf op het oog vallen. Deze zalf is veel te dik om wat in het oog te laten vallen dus ik doe wat zalf op een wattenstaafje en smeer het onder het oogje. Hopelijk helpt het.

Beaphar Oogzalf
Door , 07 januari 2020

Goed product en een snelle levering

Goed product
Door , 19 april 2018

Goed product, heb het idee dat het wel werkt. Wel lastig aan te brengen.

Fijn product
Door , 17 augustus 2017

Ik vind de oogzalf een perfect middel voor mijn kleinere huisdieren. Konijn, cavia, hamster, parkieten. Ik heb hem altijd in huis. Binnen enkele dagen reageerd het oog goed. Bij een cavia kan het oog wel eens geraakt worden door een hooi of stro spriet. Dit heeft het oog goed genezen. Zo ook bij een hamster door het was zand. De tube is makkelijk in gebruik. Krijg er altijd een beetje uit, de juiste dosering. Glijdt ook niet vd vinger af ofzo. Ik zorg wel dat ik mijn handen goed gewassen heb. Met een wattenstaafje durf ik het niet.

Niet goed
Door , 25 november 2016

Het product is moeilijk uit de tube te krijgen. Niet goed smeerbaar, ook niet bij kamertemperatuur.

Beoordelingen 1 - 6 van 7