Ardap Fogger
Ardap Fogger

Ardap Fogger

Ardap Fogger mag niet meer verkocht worden in Nederland. Als alternatief kun je kiezen voor de Indoor-X ongediertespray, de Flea Free Omgevingsspray of Sectolin Vlo en Mijt Omgevingsspray.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Ardap Fogger

De Ardap Fogger doodt volwassen vlooien en vlooienlarven in de omgeving van jouw huisdier en voorkomt daarnaast de verdere ontwikkeling van vlooieneitjes en vlooienlarven. Zo worden vlooien en ander ongedierte snel gedood en blokkeert dit middel de ontwikkeling van eieren en larven voor 6 maanden. Zo houd je jouw huis vlo- en ongediertevrij. Ongeveer 95% van de vlooien bevinden zich in de omgeving van jouw dier, waardoor de behandeling van jouw huis ook heel belangrijk is. Ardap Flogger werkt tegen vlooien, vliegen, teken, mijten, luizen, motten en spinnen.

Gebruik

De Fogger plaats je centraal en recht op een verhoging, zoals een tafel of stoel. Het beste kun je de spray op een stuk krantenpapier zetten. Vervolgens druk je de sprayknop in tot je een klik hoort en verlaat je de gesloten ruimte voor 2 uur. Huisdieren ook niet in de ruimte laten. Na 2 uur ventileer je de ruimte voor minimaal 1 uur. De Ardap Fogger werkt snel en verspreidt zich geleidelijk over de ruimte. De 100 ml kan gebruikt worden voor een ruimte tot 30m² en de 200 ml voor een ruimte tot 60m².

Werkzame stof

Permethrin en Pyriproxyfen

Product ID: 6412
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Ardap Fogger ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Denk dat het goed werkt
Door , 15 augustus 2018

Tot nu toe zijn de vlooien weg. Maar zou 6 maanden moeten werken. Dus eerst maar afwachten.

Beoordelingen 1 - 1 van 1