Aqua Coolkeeper beenkoelers voor paarden
Aqua Coolkeeper beenkoelers voor paarden
Aqua Coolkeeper beenkoelers voor paarden

Aqua Coolkeeper beenkoelers voor paarden

Aqua Coolkeeper beenkoeler voor paarden is niet meer verkrijgbaar. Hier vindt u andere verkoelingsproducten voor paarden.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Aqua Coolkeeper beenkoeler voor paarden is niet meer verkrijgbaar. Hier vindt u andere verkoelingsproducten voor paarden.


Al enkele jaren zijn de Aqua Coolkeeper producten op de markt voor honden en mensen maar nu is hij er eindelijk ook voor paarden. Teveel lichaamswarmte kan leiden tot hittestress. Dit wilt u natuurlijk voorkomen. De Aqua Coolkeeper biedt op warme dagen de oplossing.

Eigenschappen

Als u de Aqua Coolkeeper in het water legt, wordt het speciaal ontwikkelde HydroQuartz in het product geactiveerd tot een actief verkoelende gel. Deze hydroQuartz gel absorbeert de lichaamswarmte van uw paard en stoot deze af door verdamping. Zo is directe en continue verkoeling mogelijk. Een volgezogen paardendeken kan afhankelijk van de weersomstandigheden tussen de 2- 10 dagen een verkoelend effect hebben. Ondanks dat deze deken zich volzuigt met water voelt hij na een uurtje helemaal droog aan.

Maten

    De maten van de verschillende varianten zijn als volgt:
  • Short M: hoogte (B) 27,5 cm, omtrek (A): 26-32 cm.
  • Long M: hoogte (B) 38.5 cm, omtrek (A): 26-32 cm.
  • Long L: hoogte (B) 47 cm, omtrek (A): 32-36 cm.

Gebruik

Leg de Aqua Coolkeeper in koud water en binnen enkele minuten kunt u uw paard verkoeling bieden. De Aqua Coolkeeper is steeds opnieuw te gebruiken. Ze zijn te bevestigen met verstelbaar klittenband.

Aqua Coolkeeper Beenkoelers

De Aqua Coolkeeper Beenkoelers zijn verkrijgbaar in de kleur Pacific blue en in de maten M-kort (20cm), M-lang en L-lang. Bekijkt u de matentabel bij de afbeeldingen voor een maatadvies.

De Aqua Coolkeeper voor paarden is ook verkrijgbaar als deken en nekstuk.

Let op

Elke Aqua Coolkeeper heeft een eigen maximale onderdompeltijd en een maximale dikte die in water bereikt mag worden. Overschrijd deze limieten niet, want dan bestaat het risico dat de HydroQuartz-kristallen door de naden naar de buitenkant komen. Na onderdompelen (en eventueel drogen) zal het product niet ijskoud aanvoelen, dat is voor het dier een bijzonder onprettig gevoel (net zoals bij mensen). Desondanks zal de gel voldoende warmte onttrekken aan het dier en via verdamping afvoeren. Er wordt afgeraden het product in de koelkast te leggen en daarna direct te gebruiken bij uw paard, omdat de Aqua Coolkeeper dan misschien te koud aan kan voelen en dit kan uw paard zelf niet aangeven.

Wat als de Aqua Coolkeeper niet past?

Om te controleren of de Aqua Coolkeeper past, mag u de Coolkeeper uit de verpakking halen en naast uw paard houden. Zo kunt u controleren of het past. U mag de Coolkeeper, wegens hygiënische redenen, niet retourneren als het in aanraking is geweest met uw paard. Indien wij bij terugkomst constateren dat de Coolkeeper bevlekt, gedragen, paardenhaar bevat, vies ruikt of gewassen is, dan wordt het product niet naar u teruggestuurd. Het komt dan ten bate van een goed doel (lokaal asiel). Aangezien wij vaak geconfronteerd worden met Aqua Coolkeeper producten die niet in nieuwstaat worden geretourneerd, moeten wij helaas deze regels hanteren voor het passen en / of terugsturen.

Product ID: 2240
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Aqua Coolkeeper beenkoelers voor paarden ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling