> Medpets op het Animal Event

Medpets op het Animal Event

Medpets op het Animal Event

Medpets is dit jaar weer aanwezig op het Animal Event! Het Animal Event is het grootste dierenevent van Nederland en wij zijn blij te vermelden dat Medpets daar dit jaar ook weer van de partij is! Het event zal plaatsvinden op 4, 5 en 6 mei op een terrein naast de Beekse Bergen te Hilvarenbeek. Op dit grootschalige dierenevenement worden ruim 40.000 dierenliefhebbers verwacht.

Doe jij ook mee met onze winactie in de Medpets stand op het Dorpsplein? Maak kans op een Duvo+ Hondenfietskar of Beeztees Cat Cubes Set en krijg een gratis goodiebag!

Ben jij gek op dieren? Dan mag je het Animal Event beslist niet missen. Animal Event is een driedaags festival. De bijna 500 acts bestaan uit spectaculaire demonstraties en shows, er zijn workshops en je kunt er zelfs shoppen. Van iedere diersoort zijn op het Animal Event experts aanwezig die graag over hun passie vertellen. Het is ook mogelijk om een kijkje te nemen bij de Afrikaanse dieren van het aangrenzende Safaripark de Beekse Bergen: het is mogelijk om vanaf het Animal Event op bussafari te gaan.

Honden zijn welkom op het Animal Event. Je kunt met je hond mee doen aan workshops, (samen) een duik nemen in het water of je trouwe viervoeter lekker laten spelen met soortgenoten.

Deel dit artikel

Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten