Almo Nature hondenvoer

Almo Nature hondenvoer

Almo Nature

Het merk Almo Nature is sinds 2000 wereldwijd het eerste bedrijf dat pure en gezond hondenvoer zonder additieven op de markt heeft gebracht.

Pure en natuurlijke producten, 100% dierproefvrij

Almo Nature bestaat uit pure en natuurlijke producten en alle producten zijn 100% dierproefvrij. Daarnaast bevatten de maaltijden nooit chemische conserveermiddelen, kleurstoffen en/of andere chemische toevoegingen om de maaltijd er beter uit te laten zien. Ook werkt Almo Nature op basis van een aantal kernwaardes. Zo staat liefde voor dieren bij hen altijd voorop, wordt er veel waarde gehecht aan kwaliteit en transparantie van de producten en onderzoekt Almo Nature met bedrijven voor mogelijkheden van een 100% recyclebare, flexibele verpakking om milieuschade zoveel mogelijk te beperken.

Puur vlees of vis voor de hond

Voor honden heeft Almo Nature de gezonde en natuurlijke maaltijden. Er is een uitgebreid assortiment met vele smaken. Voor de hond heeft Almo Nature het pure vlees of de vis van Daily Menu, Daily Menu Bio of de Classics. Door dit te combineren met de normale brokken, wordt de reukzin van de hond gestimuleerd. Dit draagt bij aan een nog smaakvollere maaltijd en hierdoor ontvangt de hond meer benodigde voedingsstoffen voor een optimale voedingsbalans.

Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten