Productafbeelding /3
Product afbeelding van AFP Interactive Fetch'N Treat

AFP Interactive Fetch'N Treat

  • Product afbeelding van AFP Interactive Fetch'N Treat
  • Product afbeelding van AFP Interactive Fetch'N Treat
  • Product afbeelding van AFP Interactive Fetch'N Treat

AFP Interactive Fetch'N Treat is een uitdagend hondenspeelgoed dat tegelijkertijd beloont met voeding. Voor het voorkomen van eenzaamheid en verveling.

   » Meer informatie
 Op voorraad

Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending
Vanaf €49,- binnen NL

Verzendkosten €2,95
Bij besteding van €25 - €49

Verzendkosten €3,95
Bij besteding tot €25

Trustpilot
9.2/10 | 16329 reviews
Product Prijs Voorraad Bestellen
AFP Interactive Fetch'N Treat € 28,50
Productinformatie

AFP Interactive Fetch'N Treat is een uitdagend hondenspeelgoed dat tegelijkertijd beloont met voeding. Voor het voorkomen van eenzaamheid en verveling.

All For Paws

All For Paws is gespecialiseerd in het ontwerpen van unieke en stijlvolle producten voor honden en katten. Het team achter All For Paws spant zich continu in om producten te ontwerpen die zowel voldoen aan de behoeften van de huisdieren, maar ook passen bij de verschillende levensstijlen van hun baasjes. Het zijn nuttige producten met een verhaal en een doel, zoals All For Paws dit zelf omschrijft. De producten van All For Paws zijn wereldwijd verkrijgbaar en natuurlijk ook bij Medpets.nl.

AFP Interactive Fetch'N Treat

AFP Interactive Fetch'N Treat is een uitdagend hondenspeelgoed dat tegelijkertijd beloont met voeding. Voor het voorkomen van eenzaamheid en verveling.

Met de AFP Interactive Fetch'N Treat heeft de hond urenlang speelplezier! Het speelgoed bestaat uit een box met aan de bovenzijde een luik waar een tennisbal (wordt erbij geleverd) ingestopt kan worden. Wanneer de hond zelf de tennisbal door de opening gooit, gaat het luik open en krijgt hij/zij een beloning in de vorm van brokjes/beloningen. Ook komt de tennisbal er aan de andere kant van de box er weer rollend uit, zodat de hond langdurig kan blijven apporteren.

LET OP: de bal en de beloningen worden niet uit de AFP Interactive Fetch'N Treat geschoten, maar rollen/vallen er zacht uit. De AFP interactive Fetch'N Treat werkt optimaal bij een brokjes/koekjes afmeting van 12,5 mm. Als de beloning te groot of te klein is zal het apparaat gaan haperen.

De Fetch'N Treat bevat een aparte ruimte waar voer/beloningen ingestopt kunnen worden. Speel en train de hond zodat hij/zij zelf met het speelgoed overweg kan en zo eindeloos speelplezier kan beleven!

Maat

Lengte 16 cm, breedte 16 cm, hoogte 20 cm.

Let op!

AFP Interactive Fetch'N Treat bevat 1 bal. Daarnaast past de Kong AirDog Squeakair Ball - maat m ook in de Fetch'N Treat .

 

Beoordelingen voor AFP Interactive Fetch'N Treat

Heb je ervaring met AFP Interactive Fetch'N Treat ? Geef ons dan je mening over dit product.

“Product slaat nergens op”

Door 

Je gooit er een bal in en hij rolt er zachtjes uit. Dat was het. Het brokje komt er 1 van de 10 keren met moeite bij.

“Apporteren met beloning”

Door 

Moeilijk om aan te leren en als het dan eens lukt komt er meestal geen snoepje uit dan wel....
Jammer want dit bevordert het aanleren niet...

“Vaak geen snoepje”

Door 

Leuk ding. Lastig om aan te leren dus een leuke uitdaging! Helaas in de praktijk spuugt hij niet elke keer koekjes uit omdat iets blijft hangen of zo. En dat gebeurt natuurlijk nét op het moment dat de hond de oefening bijna perfect uitvoert. Dat is een beetje jammer.

“Valt wel mee”

Door 

Om dit te gebruiken met een bal is het goed maar voor een snoepje vind ik dit niet zo goed, blijft dikwijls haperen.
De afstand die de bal aflegt is wel klein.

“Uitdaging voor de hond”

Door 

Hond vindt het leuk, geen problemen met het haperen van het klepje,of het niet komen van te grote of te kleine brokjes. Werkt naar verwachting. Alleen de hond kan nog niet goed richten ( de bal net boven het gat loslaten) Hij is nog bezig de bal te ver en te hoog van het speelgoed op te werpen / los te laten. Maar hij gaat door met het proberen. Advies van therapeute: zelf bal net boven gat vasthouden commando voor hond "vast" daarna comm. los, tegelijk met hond dan los laten. We blijven proberen.

“Fetch'n Treat”

Door 

Het spel is leuk voor onze hond ze is actief bezig om aan haar brokjes te komen. Jammer genoeg blijven de brokjes vaak steken en komt er niks uit als ze het juist zo goed voor elkaar heeft om de bal in het apparaat te krijgen. Is erg jammer dat het spel zo vaak hapert.

“Slecht”

Door 

De bal rolt langzaam een paar cm eruit. De snoepjes ook. De hond hoeft geen moeite te doen om de bal te gaan halen. Ik dacht dat het een ballenschieter was.

“wel aardig”

Door 

Ik heb t ding al jaar in huis. Op zich leuk..
Handig zou zijn geweest een kort stappenplan erbij. Hoe de hond dit aan te leren is. Mijn hond snapt t nog niet. Inderdaad als de bal er door gaat geeft t apparaat soms geen brokje af. Terwijl t zeker weten voor de opening ligt

“Onze hond snapt het wel!!!!”

Door 

Onze hond samba snapt het na even oefenen. Ze vind het helemaal leuk. Wij hebben de tennisbal vervangen voor een iets zwaardere bal. Daardoor rolt de bal verder weg. Wij doen de brokjes van Royal Canin voor adult Jack Russel erin. Dit werkt perfect.

“Meer verwacht”

Door 

Het apparaat is mooi. Niet echt makkelijk schoon te houden. Frustrerend voor de hond omdat het geen regelmatige afgifte geeft. Tevens was het moeilijk aan te leren. Apparaat retour gestuurd.

“Waardeloos ”

Door 

Dit is een waardeloos ding als je bal erin doet komt ie aan voorkant wel uit maar hij blijf ervoor liggen de bal rolt nog geen halve meter en de snoepjes komen er ook niet goed uit zo heel af en toe komt er snoepje uit als je bal erin doet. Zo een spijt dat ik dit stom ding heb gekocht zonde van het geld en omdat bal niet ver gaat vinden mijn hondjes er niks aan

“grappig”

Door 

Leuk ding alleen onze hand snapt hem niet haha.

“Waardeloos ding ...”

Door 

Ik kocht de Fetch 'N treat om de honden aan te leren de bal in een apparaat te stoppen. Dit om de overgang naar de GoDogGo (ballenwerpmachine) makkelijker te maken.

Apparaat is helaas "drie keer niks":

Meestal komt er geen beloning. Dat zal geen bezwaar zijn als de hond het trucje al kent maar is bij het aanleren ongewenst.

Omdat de hond af en toe wel een snoepje krijgt is de de verleiding heel groot een poot of snuit in het apparaat te stoppen. En dan komt het snoepje makkelijker ...

Gewone tennisballen zijn te licht, helaas voor de hond die die er in gooide ..., dus gebonden aan dure bijbehorende ballen.

“Prachtig en uitdagend!”

Door 

Hij heeft er even over gedaan om het te lere. echt in stukjes hakken om te leren (bal oppakken, bal oppakken richting mij los laten, bal in hand geven, hand boven apparaat dan geven, hand iets open en commando "in" koppelen etc.) super leuk om dat samen te leren. Tip is wel om kleine brokjes er in te doen en de bak vol te doen, dan komen er brokjes uit.

“Leuk spel ”

Door 

Leuk als de hond het snapt om de bal in het gat te gooien , is hier helaas nog niet het geval dus samen spelen is ook leuk het is alleen heel erg jammer dat er echt inimini snoepjes in gedaan moet worden anders blijft het steken en 8 van de 10 x komt er geen beloning uit omdat hij dan "hapert"

“matig”

Door 

Bal rolt er maar een klein stukje uit, mijn hond snapt niet dat ze de bal er boven in moet stoppen, klauwt alleen maar naar het gaatje waar het voer uitkomt. Misschien nog even dooroefenen.

“Fetch'N Treat”

Door 

Had gedacht dat de bal er harder uit zal komen en de koekjes komen er te gemakkelijk uit mn hond had al uitgevonden gewoon zn poot er op te leggen voor de koekjes😉 ook heel slim van hem maar niet de bedoeling

“Geweldig”

Door 

M'n hond is er gek op! Er komt niet elke keer beloning uit maar het geeft niet .

“teleurstellend”

Door 

er komt niet altijd wat uit....wat wel sneu is omdat je hondje vol verwachting ervoor zit...

“Succes”

Door 

Harstikke leuk spel. Onze hond vermaakt zich er echt mee. Super handig om droge tracktaties in te doen als beloning

“Tof speeltje”

Door 

Na een paar weken oefenen, telkens een stapje verder. Heeft mijn Cairn Cody het spel goed door. Zo leuk. Ik gooi zijn bal weg. Hij komt hem terug brengen en stopt hem in het gat. Als de bal niet gelijk erin rolt duwt hij hem met zijn neus verder.
Ik knip kleine beloningen. Ik schut de snacks even het gat in aan de linkerkant. Zo kunnen ze er goed uitrollen.
De bal blijft niet hangen. Ook de klep niet zoals ik lees hier. De bal rolt over het laminaat een aardig stukje weg.
Wij hebben samen veel plezier ;)

“niet heel spectaculair”

Door 

De bal komt er maar heel zachtjes uitrollen......is wat suf

“Stuk”

Door 

Opzich leek het me een leuk speeltje maar al gauw naar een paar keer proberen kwam het klepje niet meer terug omhoog en deed hij dus niks meer als je het balletje er doorheen deed. Erg jammer want kan er nou niks meer mee, vind het dan een duur speeltje wat kapot is.

“niet tevreden”

Door 

Ferme tegenvaller : de bal rolt met moeite tot net uit het toestel, soms komt hij zelfs niet uit het toestel. De beloningen komen er ook maar af en toe uit.

Schrijf je eigen beoordeling
beoordeling 1-4 van 4
1/1
Medpets maakt gebruik van cookies.   -   sluit