Adventskalender voor Katten

Wil jij jouw kat betrekken in de feestvreugde rondom Kerstmis? Tel samen af naar Kerst met de adventskalender voor katten. Met deze musthave voor katten tel je samen af naar Kerstmis. Vanaf 1 december kan het aftellen beginnen, met elke dag een heerlijke traktatie.

Hoe werkt een adventskalender voor dieren

Een adventskalender heeft veel deurtjes, waarvan elke dag in aanloop naar kerst een deurtje geopend mag worden. Achter elk deurtje zit een heerlijke traktatie verstopt voor de kat. Door elke dag samen een deurtje te openen, creëer je een speciale band tussen jullie twee. Daarnaast is het elke dag weer een verrassing wat voor lekkere traktatie verstopt zit achter het deurtje. Laat het kerstfeest maar beginnen!

Assortiment adventskalenders

Medpets heeft verschillende adventskalenders in haar assortiment, waaronder van Trixie. Deze adventskalender voor katten van Trixie is gevuld met 9 verschillende snacks. Medpets heeft buiten de Adventskalender Kat ook een adventskalender Hond en een adventskalender voor Kleindier. De voorzijde van deze adventskalender is voorzien van een prachtige foto.

Ga jij samen aftellen op 1 december? Bekijk dan snel het assortiment aan adventskalenders bij Medpets!

Toon filters