AA

AA

AA-Vet

AA-Vet heeft een breed assortiment van veterinaire producten, zoals diergeneesmiddelen, supplementen, dieetvoeders, disposables, hechtmaterialen en facilitaire producten. Nieuwe producten worden voortdurend ontwikkeld. AA-Vet probeert zich te onderscheiden met nieuwe producten.

Producten

Supplementen

AA-Vet heeft voornamelijk producten voor honden, katten en paarden. Het assortiment bestaat onder andere uit supplementen ter ondersteuning van de darmwerking, maar ook voor de blaas en de gewrichten.

Ogen en oren

AA-Vet heeft een oogreiniger en oogzalf met vitamine A ter verzorging en reiniging van de ogen. Het assortiment bevat ook een oorreiniger, die de oren verzacht van honden, katten en kleine huisdieren.

Medische benodigheden

Het assortiment van AA bevat verschillende medische hulpmiddelen, waaronder beschermkragen. Een kraag is ideaal als jouw hond of kat niet aan de huid mag likken, bijvoorbeeld na een operatie.

Verzorgingsproducten

AA heeft verzorgingsproducten ter ondersteuning van de huid en de hoeven. Zo ondersteunt AA Xcema Care de huid wanneer deze overgevoelig is en is AA Laurierzalf geschikt voor de versterking van de hoeven.

Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten