Speelgoed Kittens

Katten zijn hele makkelijke huisdieren, in die zin dat ze zichzelf goed kunnen vermaken. Toch is het goed als je zo nu en dan tijd vrijmaakt om met jouw kat te spelen. Het is goed voor de sociale verhoudingen, voor de fysieke en mentale uitdaging. Er zullen natuurlijk altijd momenten blijven dat je geen tijd kunt vrijmaken, en dat de kat toch op zichzelf is aangewezen. Voor die momenten is er ook uitdagend speelgoed beschikbaar.

Speelgoed met Catnip

Dankzij Catnip in katten speelgoed wordt het spelen nog aantrekkelijker voor jouw kat, het kattenkruid (catnip) heeft namelijk een enorme aantrekkingskracht op een groot aantal katten. Catnip zal het natuurlijk gedrag van jouw kat stimuleren en is ideaal om op krabpalen of kattenspeeltjes te gebruiken. Er zijn meerdere (pluche) speeltjes en sprays beschikbaar met Catnip.

Toon filters
Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten