Vetplus Cystaid Plus

Product afbeelding van Vetplus Cystaid Plus
Productafbeelding /1
Product afbeelding van Vetplus Cystaid Plus

Vetplus Cystaid biedt ondersteuning aan de blaas en urinewegen van katten (bij FLUTD, feline lower urinary tracts disorder).

   Meer informatie
  5 werkdagen

Verzending na 5 werkdagen

Gratis verzending
Vanaf €49,- binnen NL

Verzendkosten €3,95
Bij besteding tot €49,-

Vetplus Cystaid - 30 capsules € 14,95
In winkelwagen 
Product Prijs Voorraad Bestellen
Vetplus Cystaid - 30 capsules   € 14,95
Productinformatie

Vetplus Cystaid biedt ondersteuning aan de blaas en urinewegen van katten (bij FLUTD, feline lower urinary tracts disorder).

Feline Idiopathische Cystitis

Uit een studie (Buffington et al. 1997) in Engeland bleek dat in 63% van de gevallen van FLUTD, de oorzaak te vinden was in Feline Idiopatic Cystitis. Feline staat voor kat. Idiopathisch betekent onbekende oorzaak en cystitis staat voor de blaas. Onze dierenarts heeft hierover een uitgebreid artikel geschreven.

Symptomen bij de kat

  • plassen op andere plaatsen dan op de kattenbak
  • persen bij het plassen
  • klagelijk miauwen bij plassen
  • vaker kleinere plasjes
  • bloed bij urine

Hoe kan Cystaid jouw kat helpen?

Cystaid bevat moleculen die, de van nature aanwezige, glycosaminoglycanen (GAG-ketens) in de blaas aanvullen/ondersteunen. Daarnaast stimuleert het de slijmcellen om zelf nog meer GAG te produceren. Deze GAG ketens vormen een beschermende laag in de blaas. Naast het gebruik van Vetplus Cystaid wordt aangeraden om over te stappen op een natvoer omdat dit het vochtpercentage omhoog helpt. Op onze website hebben wij een aparte categorie als dit bij jouw kat speelt, hier vind je ook verschillende merken (nat-)dieetvoer voor jouw kat.

Toediening en dosering:

Cystaid capsules kunnen in zijn geheel of over het voer gestrooid worden. Indien het de eerste keer is dat dit gebeurd, geef je 2 capsules per dag voor tenminste 2 weken. (gebaseerd op een kat van 5 kg). Mocht het terugkerend zijn dan kun je volstaan met 1 capsule per dag voor een langere periode.

Samenstelling:

Elke capsule bevat: 125mg N-acetyl D-Glucosamine (99% zuiverheid)

Product ID: 2336
Beoordelingen voor Vetplus Cystaid Plus

Heb je ervaring met Vetplus Cystaid Plus ? Geef ons dan je mening over dit product.

“Goed artikel een wonder middel ”

Door 

De kat weer last van haar urinewegen
Dit product eerder geprobeerd en werkt goed zeis er weer helemaal boven op

“blaasproblemen”

Door 

2 weken deze capsules gegeven aan onze kater met blaasproblemen door stress, kleine beetjes plassen met soms wat bloed, heeft in ons geval probleem opgelost. Nadeel is dat de capsule echt veel te groot is voor katten maar we hebben de capsule opengemaakt en het in een spuitje met wat water gemend en zo ingegeven. Bij volgende problemen met blaas ga ik het zeer zeker weer gebruiken.

“tevreden”

Door 

onze kat heeft minder problemen met de medicatie.

“Product werkt prima bij blaasontsteking bij stress.”

Door 

Poes Noir krijgt blaasontsteking bij stress en met dit product was zij er binnen een paar dagen vanaf.

“Werkt goed en snel”

Door 

Mijn kat heeft vaak last van zijn blaas en dan werkt deze supplement heel goed voor hem. Beter dan steeds antibiotica.

“Prima product!”

Door 

Onze kater, die in het verleden meermaals met een stressblaas naar de dierenarts moest, is met dit product zeer goed geholpen. Reeds na 2 dagen was hij klachtenvrij en plast hij weer zoals het hoort. Wel nog even de kuur verder gezet zoals voorgeschreven.

“blaasontsteking weg”

Door 

super, brak de pilletjes doormidden over het eten strooien, afdekken met een laagje eten en ze at het mooi op. Blaasontsteking is nu mooi weg.

“Mijn katje is weer happy”

Door 

Al na 3 dagen merkte ik dat mijn katje na het geven van de capsules dat hij zich beter voelde .Mijn katje is nu weer de oude . Ik raad dit product aan .

“Blaasonsteking”

Door 

Ik gebruik dit product voor 2 van mijn katten die allebei last hadden van blaasontsteking. Door de toegevoegde quercetine is het beter dan de originele formule van Cystease waar alleeen N-Acetyl-D-Glucosamine in zit. De quercetine is onstekingsremmend. Het werkt goed.

“helpt goed poes was binnen drie dagen beter”

Door 

Goed product ik brak het doormidden om het poeder daarna door een vleesmaltijd te mengen zodat poes het op at.

“goed”

Door 

Werkt alleen had echter in een kleiner pil vorm

“Cystaid Plus”

Door 

Mijn kat sproeide alles onder en ging meerdere keren per dag naar buiten voor hele kleine plasjes. Na het gebruik van Cystaid Plus was al verbetering te zien na slechts enkele dagen. Nu heeft hij geen problemen meer. Dit product kan zelfs blijvend gebruikt worden volgens onze dierenarts.

“Blaasontsteking zonder aanwijsbare reden”

Door 

Vetplus Cystaid Plus besteld, snel ontvangen en direct begonnen met 2xdaags 1 capsule, volgens voorschrift.
Na 2 dagen al verbetering en na 4 dagen klachten weg. En kat plast weer grote hoeveelheden.
Wel doorgegaan met medicijn tot alle capsules op waren. Kat is weer vrolijk als vanouds.
Prima middel.

“Helpt goed en snel”

Door 

Ik geef dit aan een van mijn poezen die af en aan een onverklaarbare blaasontsteking heeft. Ze is dan erg onrustig en doet dan overal in huis kleine plasjes (grote druppels). 2xdaags de inhoud van 1 capsule door een beetje natvoer heen doen en ze was met 2 dagen weer de oude. Wel nog een tijdje een onderhoudskuur aanhouden. Let wel: alleen wanneer de dierenarts de blaasontsteking niet kan verklaren, en katers met deze symptomen altijd met spoed naar de dierenarts brengen!

Schrijf je eigen beoordeling
beoordeling 1-4 van 4
1/1
Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten