Honden

Honden

Medpets.nl is dé online hondenapotheek van Nederland waar u medicijnen, voedingssupplementen en dieetvoer voor de hond voordelig online kunt bestellen. In deze categorie vindt u ons assortiment aan diergeneesmiddelen, voedingssupplementen en dieetvoer voor honden.

Gezondheid en verzorging

Fitte, energieke honden zijn een genot om om je heen te hebben. Het voorkomen en genezen van ziektes is daarom een zeer belangrijk onderdeel van de verzorging van uw hond. In de onderstaande categorieën vindt u producten die nodig zijn om de gezondheid van uw hond te verbeteren of te behouden. Wanneer u een categorie kiest vindt u daar alle beschikbare diergeneesmiddelen in deze categorie met per product een uitgebreide beschrijving.

Hondenvoeding

Een goede voeding is van groot belang om uw hond gezond en fit te houden. Overgewicht, huidafwijkingen en een slechte spijsvertering kunnen meestal met aangepaste voeding goed behandeld worden. In het menu hiernaast vindt u onder Dieetvoer Hond ons compleet assortiment aan dieetvoeding voor uw hond. Ook verkoopt Medpets onderhoudsvoeding voor de hond van de bekende merken.

Tips voor het gebruik van tabletten,...

Tips voor het gebruik van tabletten,...

Het is niet altijd even gemakkelijk om bepaalde middelen bij onze huisdieren te gebruiken. Het toedienen van tabletten of het zalven van een wond kan voor uw huisdier gepaard gaan met veel weerstand, angst of ongemak. Zeker wanneer het gaat om een langdurige of herhaalde toediening, is het fijn als dit voor u en uw huisdier soepel kan verlopen. Hier vindt u tips voor het gebruik van onze tabletten, supplementen, zalven, kragen en andere hulpmiddelen.Lees verder »

Waarom Medpets.nl

  • Meer dan 5000 producten
  • Voor 17:00 besteld, zelfde werkdag verzonden (mits op voorraad)
  • Goedkoper dan uw dierenarts
  • Klantvriendelijke service
  • Gratis verzending vanaf €49,-
  • Onze klanten beoordelen Medpets.nl gemiddeld met 8.6 (beoordelingen 10) op basis van 9391 reviews.

Productadvies & Klantenservice

0186 - 57 55 28
Maandag t/m vrijdag: 08.30-17.30 uur
Medpets maakt gebruik van cookies.  -  sluit