Wolfsblut Wild Duck

Wolfsblut Wild Duck is heerlijke voeding voor honden met het vlees van wilde eend met aardappel. Het smakelijke voer is aangevuld met fruit en superfoods, zodat jouw viervoeter de benodigde natuurlijke vitaminen binnenkrijgt. Het voer is rijk aan smakelijke vruchten, waaronder veenbes, framboos en duindoorn. Daarnaast zijn er bijzondere wilde planten toegevoegd, zoals brandnetel, paardenbloem, aardpeer en yucca.

Wolfsblut Wild Duck is er voor alle leeftijden en groottes, zodat elke hond kan genieten van dit heerlijke voer! Daarnaast zijn alle voedingen van Wolfsblut vrij van gluten en granen, waardoor honden met een allergie ook kunnen genieten van deze maaltijden!

Wolfsblut Wild Duck Adult

Verras je volwassen viervoeter met de Wolfsblut Wild Duck Adult. Dit lekkere droogvoer bevat een laag eiwitgehalte van 21%. Om je hond van een klein of groot hondenras een voeding te geven met aangepaste brokgrootte is er de Wolfsblut Wild Duck Small Breed en Wolfsblut Wild Duck Large Breed. Voor volwassen honden is er ook de Wolfsblut Wild Duck Adult Wet, een natvoeding die proeft als een ware traktatie! Voor de hondjes van een klein ras is er ook Wolfsblut Wild Duck Small Breed Wet, een heerlijke natvoeding met kleinere stukjes vlees.

De Wild Duck Adult ondersteunt op een natuurlijke manier het hart, de bloedsomloop, de orgaanfunctie, de spijsvertering en het immuunssyteem. Daarnaast is het voer rijk aan omega 3- en 6-vetzuren die bijdragen aan een gezonde huid en vacht.

Wolfsblut Wild Duck Puppy

Zelfs aan de allerjongste viervoeters is er gedacht bij Wolfsblut. Speciaal voor deze jonge viervoeters zijn er heerlijke droog- en natvoeding samengesteld van natuurlijke ingrediënten, die bijdragen aan een gezonde groei en het versterken van het immuunsysteem. De Wolfsblut Wild Duck Puppy is licht verteerbaar droogvoer. Mocht je het baasje zijn van een pup van een groot hondenras? Dan is er de Wolfsblut Wild Duck Puppy Large Breed. De Wolfsblut Wild Duck Puppy Wet is een heerlijk natvoer voor pups, met kleine stukjes vlees. Dat wordt smullen!

Wolfsblut Wild Duck Senior

Speciaal voor de oudere viervoeters is er de Wolfsblut Wild Duck Senior. Deze brokken zijn speciaal samengesteld voor senior viervoeters. Wild Duck Senior ondersteunt je ouder wordende hond, zodat jullie nog lang van elkaar kunnen genieten!

Wolfsblut Wild Duck Cracker

Heeft jouw viervoeter een lekkernij verdiend? Verwen hem dan met de Wild Duck Cracker. Dit heerlijke hondenkoekje met vlees van eend is een gezonde traktatie of beloning. Het koekje is verrijkt met paardenbloem, anijszaad, Aronia bes en fenegriek.

Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten