> Gelukkig beestje, gelukkig baasje!

Gelukkig beestje, gelukkig baasje!

Gelukkig beestje, gelukkig baasje!

Welkom op Medpets.nl, de online dierenapotheek- en winkel in Nederland. Medpets heeft alles voor de gezondheid van jouw dier. Met het ruime assortiment van maar liefst 15.000 kwalitatieve producten, vind je alles wat je nodig hebt voor je dier. Van speciale honden- en kattenvoeding tot vlooien- en tekenmiddelen en ontworming.

Altijd gratis deskundig advies van de dierenarts

Iedereen kan met elke vraag bij onze dierenarts Mara terecht. Het contact kan telefonisch: 0186 – 57 55 28 en per e-mail: dierenarts@medpets.nl.

Voor 21.00 uur besteld, is morgen in huis

DHL biedt je bestelling, indien alle producten voorradig zijn, de volgende dag op het door jou opgegeven afleveradres aan. Kijk ook naar de mogelijkheden voor vandaag besteld, dezelfde dag in huis of avondbezorging.

Gratis retourneren

Met 30 dagen bedenktijd op ongeopende/gebruikte producten. Heb je voer bij ons besteld dat jouw huisdier niet lekker vindt? Bekijk dan de voorwaarden van onze smaakgarantie om het gratis te retourneren.

Volg & deel!

Volg ons op Social Media!

Altijd op de hoogte blijven van onze nieuwste acties en weetjes? Volg Medpets dan snel op Facebook, Instagram of YouTube. Hier posten wij wekelijks nieuwe producten, interessante artikelen en (product)video’s over alles wat met dieren en hun gezondheid te maken heeft.

Deel je geluksmomentje!

Bij Medpets worden we gelukkig van blije beestjes én baasjes. Tevreden met jullie aankoop? Deel dan dat speciale geluksmomentje in een post op social media met #medpetsmoments.

Nooit iets missen?

Ben je altijd op zoek naar dé manier om jouw huisdier het allerbeste te geven? Onze Medpets nieuwsbrief staat vol met tips, adviezen en natuurlijk onze acties en kortingen. Schrijf je nu in!

Voorwaarden nieuwsbrief

Deel dit artikel