Vetplus Aktivait hond

  • Product afbeelding van Vetplus Aktivait hond
  • Product afbeelding van Vetplus Aktivait hond
  • Product afbeelding van Vetplus Aktivait hond
Productafbeelding /3
Product afbeelding van Vetplus Aktivait hond

Vetplus Aktivait bij tekenen van verouderingsverschijnselen.

   Meer informatie
2 varianten, vanaf: € 46,25

Gratis verzending
Vanaf €49,- binnen NL

Verzendkosten €3,95
Bij besteding tot €49,-

2 varianten, vanaf: € 46,25
In winkelwagen 
Product Prijs Voorraad Bestellen
Vetplus Aktivait 60 capsules kleine hond   € 46,25
Vetplus Aktivait 60 capsules (middel-) grote hond   € 71,25
Productinformatie

Vetplus Aktivait bij tekenen van verouderingsverschijnselen.

Verouderingsproces bij oudere hond

Vetplus Aktivait is een optimale aanvulling op alle voedingsstoffen die nodig zijn om het verouderingsproces te vertragen. Aktivait kan een bijdrage leveren aan de kwaliteit van het leven van uw oudere hond. Verkrijgbaar voor kat, kleine hond (klein ras) en middelgrote tot grote hond. Een doosje bevat 2 blisters met elk 30 capsules.

Toediening:

Aktivait (aanvullend diervoeder) zit in een handige capsule waardoor het gemakkelijk kan worden toegediend. De capsule-inhoud kan over het voedsel van de hond gestrooid worden of de capsule kan in zijn geheel gegeven worden.

Samenstelling:

Elke capsule bevat tenminste: DHP/EPA 35mg, N-acetyl cysteine 30mg, L-Ascorbine zuur (Vitamine C 20mg), L-carnitine L-tartraat 13.5mg, Vitamine E (als di-a-tocopherol acetaat) 10mg, Alpha liponzuur 15 mg, Acetyl l-carnitine 5mg, Co Enzym Q10 1.5mg, Phosphotidylserine (als Lecithine) 1.5mg, Selenium (als L-selenomethionine) 25 mcg. De capsules voor de middelgrote- en grote hond bevatten een dubbele hoeveelheid per capsule ten opzichte van de hierboven genoemde.

Dosering hond:

  • Minder dan 10 kg is Activait Kleine Hond
  • 10-20 kg - 1 capsule per dag
  • 20-40 kg - 2 capsules per dag
  • >40 kg - 3 capsules per dag

Merkbare verbeteringen van AKTIVAIT zijn gemeld reeds 3-4 weken na het begin van toediening, maar dit zal variëren naar leeftijd, ras en de ernst van de symptomen.

Product ID: 1664
Beoordelingen voor Vetplus Aktivait hond

Heb je ervaring met Vetplus Aktivait hond ? Geef ons dan je mening over dit product.

“Na enkele weken verbetering merkbaar”

Door 

Mijn hondje van 16 neemt dit in combinatie met fortiflex 225. Ze kan terug zelfstandig de trap lopen nu. Het poeder gaat gewoon over haar brokken en ze eet alles op

“onze hond van bijna 16 jaar is een stuk rustiger”

Door 

het afgelopen jaar werd onze hond heel onrustig...lag soms uren te blaffen om niets...volgens de dierenarts het begin van dementie. met 1 capsule vetplus aktivait is hij nu een stuk rustiger.

“Voorlopig geen verbetering”

Door 

Mijn hond gebruikt dit een 3 tal weken nu,maar voorlopig geen verbetering.Hij loopt nog heel dikwijls verdwaasd rond,is zeer onrustig,weet soms niet waar hij zit.
Hopelijk dat er binnenkort wat verbetering is,want het kost toch geld genoeg

“Goed”

Door 

Na het gebruik van aktivait is er een duidelijke verbetering van mijn 15 jaar oude hondje. De onrust is verdwenen en hij is veel assertiever geworden. Hij is ook weer helemaal zindelijk, voor gebruik wel eens een ongelukje. Bij mijn terriër werkt dit middel heel goed!

“Aktivait ”

Door 

Aktivait vertraagt m.i. het dementeringsproces bij mijn hond

“Super”

Door 

Onze oude borderterrier van ruim 14 kreeg ineens last van beginnende dementie. Hij had veel last van een soort schokken waarna hij enorm begon te hijgen.'s-Nachts begon hij te spoken en hield hij ons wakker. Toen ik via Google op aktivait stuitte heb ik het gelijk besteld. Na twee dagen was er al resultaat! Met die extreme warmte kwam het een heel klein beetje terug maar bleef hij s-nachts wel rustig. We hopen dat hij zo nog weer een poosje verder kan op een voor hem betere manier aangezien hij verder nog heel fit en gezond is. Absoluut het proberen waard en fijn dat het niet nodig is om gelijk aan de zware medicijnen te gaan.

“Zeer tevreden”

Door 

Onze hond Fiti is 17 , had heel veel verlatingsangst,hield ons 's nachts wakker met paniekaanvallen,totale desoriëntatie ,ging zich verstoppen (als wij niet thuis waren) op de meest onmogelijke plaatsen in huis ,is nu aan zijn tweede doosje Aktivait begonnen en voelt zich heel wat beter : hij is alerter,zijn oogjes blinken weer,de verlatingsangst is terug naar zijn normaal niveau,we hopen hem op deze manier nog zo lang mogelijk bij ons te hebben om hem heel graag te zien 😀❤️

“Te vroeg”

Door 

Het is pas 3 wkn geleden dat mijn hond dit krijgt. Na 11 dgn leek er aanzienlijk vooruitgang op te treden, maar een week later kwamen de symptomen des te sterker terug. Nog maar even een paar weekjes aankijken....

“werkzaam ”

Door 

Toen we net met de capsules begonnen was het effect direct merkbaar. Nu na een poos neemt he effect af. Of de dosis niet meer voldoende is of de de hond steeds dementer wordt weet ik niet. Ik blijf het wel geven omdat het sowieso de grootste onrus bij de hond wegneemt. Mijn Storm is 14 jaar

“Ik wil graag denken dat het werkt.”

Door 

Ik gebruik dit product nog niet zo lang en ik kan het dus nog niet heel goed beoordelen, maar ik wil denken dat het helpt. Ze is vrolijk en ik denk ook dat zij zich iets onafhankelijker opstelt.Ze is slechtziend en het gehoor is ook niet veel meer, maar ja ze is 16 jaar oud. Eten en lopen doet ze echter goed. Dus afwachten maar. Ik heb er echter wel alle vertrouwen in.

“Heel erg goed”

Door 

Onze hond is 13 jaar en na het overlijden van onze oudere hond is het met hem bergafwaards gegaan. Kon niet meer alleen thuis zijn, niet meer zindelijk en erg onzeker en nerveus.
We zijn nu 3 weken bezig met aktivait en moet zeggen het is een aanzienlijk verschil. Hij plast niet meer in huis is rustiger en zekerder. Natuurlijk is het geen wondermiddel en heeft hij echt nog wel slechte dagen. Maar hij heeft weer plezier in zijn leven. Wij blijven dit geven.

“Geeft rust”

Door 

Het is natuurlijk geen toverpil, mijn hondje heeft nog steeds verschijnselen die horen bij dementie maar… de situatie is zeer verbeterd. Hij slaapt rustig door zonder onderbreking door angst. Hij heeft veel minder momenten van dwangmatig bewegen of suf staren. Is super fit (was hij altijd al) heeft lol en is ondeugend. Storm (zo heet hij) is 13 jaar en 8 maanden en is altijd in voor kattenkwaad en voetballen op het strand #EilandHond Ik vind Aktivait een aanrader omdat je gewoon zijn vertrouwde voer kunt blijven geven. Verandering is niet handig bij dementie.

“zeer tevreden”

Door 

Mijn oude hond van 16 jaar had behoorlijk last van dementie en incontinentie.
Hij was vaak erg onrustig en stond dan in het niets te staren, wilde maar niet rustig gaan liggen etc.
Enkele weken nadat ik hem aktivait ben gaan geven waren de ouderdoms verschijnselen aanziendelijk minder.
Hij plaste minder tot niet meer binnen, en ligt nu vaker lekker rustig te slapen ipv onrustig rond te lopen in huis.
Hij is nu 17 jaar, en ik geef hem nog steeds aktivait.

“Werkt super”

Door 

Activait werkt prima voor mijn 15 1/2 jarige oude Jack Russell hij was vooral
's nachts erg onrustig en ook vaak gedesoriënteerd dit is geheel over. Ik heb de Activait drie dagen niet kunnen geven omdat hij niet at vanwege maagprobkemen en hij begon direct weer ' s nachts rond te zwalken door het huis. Kortom ik blijf dit geven zolang hij nog leeft.

“Werkt goed voor oude chiuaua”

Door 

werkt goed bij verlatingsangst maar de dosis van de kleine hond is nog te veel voor een chiuaua dus moeten we de pillen openen en deze delen tot 3 x 1/3

“Aktivait”

Door 

Prima product,op advies van een gedragsdeskundige zijn we dit middel voor onze 12jarige rusteloze herdershond gaan gebruiken.Na drie weken al resultaat,onze hond is er echt van opgeknapt en is nu veel rustiger.Wij gaan zeker met Aktivait door.

“Mijn hond reageerd hier prima op zover wij het kunnen beoord”

Door 

Onze hond van 12 jaar schijnt hier goed op te reageren,hij gebruikt
deze capsules nu en maand,hij is een stuk levendiger geworden!!!
Dus blijven wij er voorlopig maar mee doorgaan.!!!gbs

“de super werking van aktivait”

Door 

Onze spikey van 9 jaar begon steeds meer dementie signalen te geven. Midden in de kamer staan staren , weinig eetlust en snachts ons wakker houden terwijlze in totale paniek was. Heel zielig. Op aanraden van de da aan de aktivait en door haar veel gerust te stellen hebben we na 4 weken onze speelse hond terug. Word niet boos (dat doe je bij oma ook niet) heb geduld met die ouwe stakker.

“aktivait ondersteunt heel goed”

Door 

Mijn hond reageert heel goed op Aktivait, dwz dat ze nog alert, speels en nieuwsgierig is, ondanks haar zeer hoge leeftijd.

“gebruik Aktivait”

Door 

Ik kan merken dat mijn hond er erg goed op reageert en dat haar gedrag heel goed is. Uiteraard beginnen de ouderdomsverschijnselen duidelijker te worden, maar gezien haar leeftijd 16 jaar, n hele goede conditie. Ik geloof werkelijk dat Aktivait een rol hierin heeft gespeeld en nog.

Schrijf je eigen beoordeling
beoordeling 1-4 van 4
1/1
Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten