>
>
>
>
Verm-X voor Konijnen en Knaagdieren

Verm-X voor Konijnen en Knaagdieren

Product afbeelding van Verm-X voor Konijnen en Knaagdieren
Productafbeelding /1
Product afbeelding van Verm-X voor Konijnen en Knaagdieren

Verm-X brokjes voor konijnen, cavia's en andere knaagdieren is een kruidenpreparaat ter verzorging en optimaal in conditie houden van de darmen.

   Meer informatie
2 varianten, vanaf: € 8,50

Gratis verzending
Vanaf €49,- binnen NL

Verzendkosten €3,95
Bij besteding tot €49,-

2 varianten, vanaf: € 8,50
In winkelwagen 
Product Prijs Voorraad Bestellen
Verm-X voor konijnen en knaagdieren - 180 gr.   € 8,50
Verm-X voor konijnen en knaagdieren - 1.5 kg   € 53,75
Productinformatie

Verm-X brokjes voor konijnen, cavia's en andere knaagdieren is een kruidenpreparaat ter verzorging en optimaal in conditie houden van de darmen.

Het assortiment van Verm-X

De missie van Verm-X is om ervoor te zorgen dat dieren gezond blijven en een gezonde darm -flora en -hygiëne krijgen én behouden. Verm-X begon in 2002 met een product voor paarden. In samenwerking met enkele van de meest gerespecteerde natuurgeneeskundigen is Paddocks Farm Partnership gestart met de productie van een gezond kruidenpreparaat. Het Verm-X assortiment omvat inmiddels succesvolle producten voor paarden, koeien, pluimvee, honden, katten, konijnen en knaagdieren, schapen en geiten, varkens, volièrevogels, sportduiven fazanten, reptielen en alpaca's en lama's.

Verm-X voor knaagdieren:

Ondanks het feit dat de meeste konijnen, cavia's en andere knaagdieren voornamelijk binnen gehouden worden, neemt dit niet weg dat ook zij kans lopen op besmetting aan de darmen. Verm-X brokjes voor knaagdieren zijn zorgvuldig samengesteld uit 100% natuurlijke kruiden. Ze zorgen voor een goede spijsvertering, zijn zeer smakelijk en bevatten een hoog percentage vezels. De brokjes bevatten onder andere alfalfa, granen, melasse en zijn zo gemaakt dat er flink op geknaagd moet worden wat goed is voor het gebit. Verder betekent een gezonde darmflora ook een gezond immuunsysteem.

Ingrediënten:

Quassia, cayenne, venkel, kleefkruid, brandnetel, gladde iep, knoflook, pepermunt, tijm, kaneel, alfalfa, tarwe, melasse, pre-biotische (Bio-Mos: een dode gist Saccharomyces cerevisiae), pro-biotische (Toyocerin) en sojaolie.

Na openen kunnen Verm-x producten, mits koel en droog bewaard, gebruikt worden tot aan de houdbaarheidsdatum.

Let op: dit product is niet vergelijkbaar met een regulier ontwormingsmiddel. Wanneer u Verm-x toch wilt gebruiken als vervanging hiervoor, dient u wel regelmatig mestonderzoek te laten uitvoeren door uw dierenarts.

Product ID: 2417
Beoordelingen voor Verm-X voor Konijnen en Knaagdieren

Heb je ervaring met Verm-X voor Konijnen en Knaagdieren ? Geef ons dan je mening over dit product.

“super”

Door 

ruikt lekker en de konijnen zijn er super gek op worden helemaal wild als ik de bus al pak

“Verm-x is een goed product”

Door 

Onze konijnen hadden na onze vakantie veel diarree. Begonnen met verm-x. Ze vonden het heel erg lekker en het hielp al na vier dagen. Wel jammer dat het zo duur is.

“Mijn konijn heeft weer een goede stoelgang.”

Door 

Mijn konijn at erg slecht. Na 2dagen gebruik begon ik al verschil te merken. At meer en had grote keutels zoals het moet zijn. Ben blij dat ik iets gevonden heb wat bij hem aanslaat.

“mijn konijnen (6 stuks) lusten ze niet”

Door 

Zal vast prima spul zijn. Je kan ze evt vermalen door het dwangvoer als je konijn niet zelf eet maar uit zichzelf eten ze ze niet.

“Darmen weer snel in vorm”

Door 

Na een shot antibiotica waren de darmen van een van mijn konijnen behoorlijk van slag, vermoedelijk doordat de darmflora was aangetast. Haar keutels waren opeens veel kleiner dan normaal en vreemd gevormd. Verm-X gegeven om de darmflora weer op peil te brengen, alleen moest mijn konijn er in eerste instantie niets van hebben. Na een paar dagen begon ze het wel te eten en ondertussen zien haar keutels er weer normaal uit.

“Fantastisch! Echte aanrader!”

Door 

Onze Franse Hangoor is helemaal opgebloeid! Al na 2-3 dagen was er verschil te merken! Zijn stoelgang is regelmatig en de keutels zijn zoals ze moeten zijn (voorheen veel natte, grote keutels). Of het ook door dit product komt, is ons onbekend, maar sinds hij het eet, lijkt ook zijn vacht gezonder! En de korrels gaan er in als peperkoek! Ik noem ze "pillekes" en als ik vraag, of er iemand zijn pillekes wil komen eten, dan komt hij al aangerend en staat er echt om te bedelen!

“Konijnen doen het er goed op”

Door 

Pellets worden goed gegeten. Gaat prima.

“werkt”

Door 

Mijn konijn had last van wormen, na het gebruik van Verm-X weer mee naar de dierenarts geweest, en nu is Snuf worm vrij!

Ze vind de brokjes ook lekker :)

Schrijf je eigen beoordeling
beoordeling 1-4 van 4
1/1