Verm-X

Verm-X

Darmondersteuning

Het spijsverterings- en darmstelsel vervult een essentiële rol in de algehele gezondheid van een dier. Wanneer de balans in het spijsverteringsstelsel verstoort wordt, kan dit voor verschillende klachten zorgen. Met de kruidenmixen van Verm-X kun je de weerstand en darmen van jouw (huis)dier ondersteunen. Alle producten van Verm-X zijn natuurlijk en bevatten geen toegevoegde kleur-, geur- of smaakstoffen.

Voor ieder dier

Verm-X begon in 2002 met een product voor paarden. Inmiddels omvat het assortiment producten voor paarden, koeien, pluimvee, honden, katten, konijnen en knaagdieren, schapen en geiten, varkens, volièrevogels, fazanten, reptielen en alpaca’s en lama’s.

Toon filters
Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten