Gezien op TV

Heb je ons ook al gezien op TV? Medpets is te zien in niet één maar twee TV programma's! In de SBS6 programma’s Beestengeluk en Robs Grote Tuinverbouwing komt Medpets terug. Op deze pagina zijn alle producten uit de programma’s terug te vinden.

In Beestengeluk volgen Airen Mylene en dierenarts Piet Hellemans mensen die op het punt staan om een huisdier te adopteren. Een leuke maar lastige klus, omdat er elke week weer gekozen moet worden tussen drie verschillende dieren. In samenwerking met Medpets geeft Piet handige tips en uitleg over de verzorging van allerlei dieren.

Naast Beestengeluk is Medpets ook te zien in Robs Grote Tuinverbouwing. In dit SBS 6 programma gaan Rob Verlinden en zijn team iedere week weer in een andere tuin aan de slag en helpen ze daarbij ook de inwonende huisdieren, dit natuurlijk met het uitgebreide Medpets assortiment.

Robs Tuinverbouwing is weer vanaf 5 mei iedere zaterdag om 18.15 uur te zien op SBS6 en Beestengeluk is ook weer vanaf 5 mei iedere zaterdag om 18.15 uur te zien op SBS6.

Ga jij kijken?

Toon filters
Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten