Royal Canin

Royal Canin

Jarenlange passie voor Royal Canin

Royal Canin ontstond al in 1968. De Franse dierenarts Jean Cathary behandelde toen regelmatig honden met huidproblemen door voedselallergie. Hij dacht toen: daar kan ik wat aan doen! En zo geschiedde… Vanuit zijn praktijk begon Cathary zelf met het ontwikkelen van hypoallergeen hondenvoer. Niet snel daarna was de eerste Royal Canin voeding een feit.
En die passie is nog steeds terug te vinden. Dag in en dag uit wordt er hard gewerkt om jouw huisdier gelukkig te maken. Royal Canin vindt namelijk dat elke kat en iedere hond uniek is. Daar moet dan ook passende en gezonde voeding voor bestaan. Dat doet Royal Canin door goed te kijken naar huisdieren: hoe ze in elkaar zitten, waar ze van houden en wat ze nodig hebben om gezond te blijven. Kies je voor Royal Canin, dan kies je voor de beste passende keus voor jouw huisdier!

Royal Canin Veterinary Diet

Ook als jouw huisdier specifieke gevoeligheden heeft biedt Royal Canin passende dieetvoeding. Het juiste voer kan een belangrijke rol spelen in de behandeling van een bepaalde aandoening. Deze speciale voedingslijn vind je onder de naam Royal Canin Veterinary Diet. Raadpleeg altijd eerst de dierenarts voordat je de dieetvoeding van Royal Canin aanschaft voor je huisdier.

Royal Canin

We nemen als voorbeeld blaasgruis; een vervelende en pijnlijke aandoening in de urinewegen, die relatief veel voorkomt bij huisdieren. Royal Canin Urinary biedt dan de juiste ondersteuning en is zowel verkrijgbaar voor katten als honden.

Een ander voorbeeld van een veelvoorkomende aandoening is voedselintolerantie en/of voedselallergie bij je huisdier. Dit ontstaat wanneer je huisdier overgevoelig is voor een bepaald ingrediënt of bestandsdeel in de voeding. Het assortiment van Royal Canin Hypoallergenic is dan geschikt om de voedselovergevoeligheid van jouw huisdier onder controle te houden.

Royal Canin Breed Health Nutrition

Geen honden- of kattenras is hetzelfde. Zo heeft een Duitse Herder hele andere behoeften dan een Shih Tzu. Royal Canin speelt hier op in met de Royal Canin Breed Health Nutrition. Dit honden- of kattenvoer is speciaal afgestemd op de behoeften van een specifiek honden- of kattenras. Zo kan een Duitse Herder wel extra ondersteuning gebruiken bij het gezond houden van zijn gewrichten, terwijl een Shih Tzu juist ondersteuning kan gebruiken bij het behoud van een gezonde en glanzende vacht.

Royal Canin Size Health Nutrition

Staat jouw honden- of kattenras er niet tussen? Niet getreurd! Royal Canin heeft ook voor elke gewichtsklasse specifieke voeding samengesteld:

  • X-small: deze voeding is geschikt voor de kleinste viervoeters tot 4 kg
  • Small: deze voeding is geschikt voor honden tussen de 4 en 10 kg
  • Medium: deze voeding is geschikt voor honden tussen de 10 en 25 kg
  • Maxi: deze voeding is geschikt voor honden tussen de 25 en 40 kg
  • Giant: deze voeding is geschikt voor honden zwaarder dan 40 kg

Wist je trouwens dat de textuur, grootte en vorm van de brokjes zijn aangepast aan de kaken van jouw hond? Dit leek jarenlang niet belangrijk, maar door verschillende onderzoeken blijkt wel degelijk dat brokken het verschil kunnen maken voor jouw huisdier! De juiste brokken voor jouw huisdier kunnen de volgende voordelen opleveren:

  • Een schoner gebit
  • Een betere smaakbeleving
  • De brokjes zijn gemakkelijker te grijpen
  • Eerder een verzadigd gevoel
  • Minder kans op schrokken

Royal Canin Care Health Nutrition

De Royal Canin Care Health Nutrition lijn is speciaal ontwikkeld om jouw hond bij specifieke gezondheidsdoelen te ondersteunen. Zo vind je bij Royal Canin voer voor honden en katten met een gevoelige spijsvertering, voer dat de vorming van haarballen tegengaat en honden- en kattenvoer dat het gebit ondersteunt. Ook voor sport- en werkhonden heeft Royal Canin speciale voeding, namelijk de Royal Canin Sporting Trail & Endurance.

Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten