Quiko

Quiko

Bij Quiko hebben ze al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van vogelkweek en -sport. Daarnaast hebben ze ook nog verschillende producten voor egels, knaagdieren en konijnen. Bij de productie van Quiko wordt alleen gebruik gemaakt van hoogwaardige grondstoffen, zodat ze de beste kwaliteit kunnen leveren. De producten van Quiko worden regelmatig gecontroleerd door veterinaire diensten. Medpets heeft verschillende producten van Quiko in haar assortiment opgenomen.

Egelvoer

Heb jij weleens bezoek van egeltjes in de tuin? Dan is de Quiko Egelvoer heerlijk voer voor egels. Dit voer is rijk aan bessen, maïs, noten en wortelen, die bijdragen aan de gezondheid van egels. Egels zijn nachtdieren, waardoor je het beste ’s avonds of ’s nachts het eten kan voorschotelen.

Snacks voor cavia en konijn

Speciaal voor cavia’s en konijnen is er de Quiko Activ+. Dit heerlijke aanvullende diervoeder ondersteunt het natuurlijke immuunsysteem. Deze snacks zijn verrijkt met ei, oregano en honing. Dat wordt smullen!

Gedroogde rol

Knaagdieren en konijnen zijn gek op knagen. De Quiko Sunny Hay Roll – Bloemen is een leuke rol van gedroogd gras in combinatie met gedroogde bloemen. Perfect om aan te knagen, in te spelen of op te klimmen!

Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten