Pavo NervControl

Dit product is niet langer leverbaar. Als vervanging kun je de Cavalor Pianissimo bekijken. Een andere mogelijkheid is het voeren van een basisbrok van Pavo met als aanvulling een supplement, zoals Sectolin Equivital of de Cavalor Calm.

  • Productinformatie

Productinformatie

Pavo NervControl

Wanneer uw paard onrustig of druk is, kunt u hem Pavo NervControl geven. Dit aanvullend diervoeder bevat de actieve componenten magnesium en L-tryptophaan. Deze ingrediënten hebben een kalmerende werking en dragen zo bij aan het ontspannen van uw paard. Wanneer uw paard kalm is, heeft u een betere controle over hem.

Eigenschappen

  • Helpt spanning in het lichaam te laten afvloeien
  • Betere controle in spannende situaties
  • Voor paarden en pony's die van nature druk of kijkerig zijn

Dosering

  • Paard 600 kg: 100 gram per dag
  • Pony 300 kg: 50 gram per dag

Gebruik Pavo NervControl gedurende minimaal 2 tot 4 weken. Dit product kan probleemloos langere tijd gegeven worden.

Samenstelling

Luzerne, magnesium fosfaat, lijnzaadschilfers, tarwevoerbloem, magnesiumacetaat, lecithine, plantaardige olie, calcium, fosfor, natrium, kalium, magnesium, kobalt, l-tryptophaan.

Product ID: 346
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Pavo NervControl ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Mevr.
Door Maria Lauwers, 11 augustus 2017

Mijn paardje eet het goed op.Ze is nog steeds gestrest op wandeling,nog even afwachten omdat ik NervControl nog niet lang geef.

Niet veel verandering
Door Els, 29 maart 2017

Ik geef mijn paard Pavo NervControl omdat ze heel kijkerig en schrikachtig is, maar ik merk niet veel verschil!

bij ons paard helpt het helemaal niet!
Door Wendy, 18 april 2016

Helaas, bij ons paard werkt het absoluut niet. Het was het proberen waard, maar wel een duur experiment als het niet aan slaat! Wij zagen niet de minste verandering in zijn nerveuze gedrag.

heeft mijn paardje gered
Door Vd heijden, 08 november 2015

Had een super nerveuze 8jarige haflinger die overal op reageerde met de buitenritten, een fietser in het bos, motorrijders, vallende blaadjes, eikels, kabouters noem maar op, het enige wat hij wilde was je eraf proberen te gooien en er vandoor gaan,het was zelfs zo erg dat we op het punt hebben gestaan om hem te verkopen, omdat het niet meer veilig voelde Via iets!! Zijn we geattendeerd op de pavonervcontrol en dachten toen dat we dat dan maar eens moesten proberen vanaf de eerste dag hebben we een ander paard ik geef het hem alleen de voederbeurt voor dat we gaan rijden en hij reageert er echt helemaal relaxed op top spul

Werkt super !
Door Som, 02 oktober 2013

Bij een temperamentvolle hengst, wel met een goed karakter, werkt het super ! Hij is veel beheerster als hij buitenkomt. Vroeger was hij wel braaf als hij op wedstrijd kwam, maar te hevig, te energiek en wist met zichzelf geen blijf. Nu daarentegen, stap je op, en kan je beginnen werken met hem, op een normale manier, zonder dat je eerst moet longeren of "ruzie" maken, en dit alles zonder zijn "swung" te verliezen !

Beoordelingen 1 - 5 van 5
Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten