> Online dierenapotheek Medpets.nl viert 200.000ste order

Online dierenapotheek Medpets.nl viert 200.000ste order

Online dierenapotheek Medpets.nl viert 200.000ste order

Online dierenapotheek Medpets.nl heeft onlangs de 200.000ste order sinds haar oprichting in 2007 geregistreerd. Nog maar ruim een jaar geleden werd de grens van 100.000 bestellingen gepasseerd.

Grootste online dierenapotheek

Medpets.nl is opgericht in 2007 en was destijds de eerste die startte een groot assortiment diergeneesmiddelen, voedingssupplementen, dieetvoeding en verzorgingsproducten voor huisdieren online aan te bieden. Inmiddels is Medpets.nl uitgegroeid tot de grootste online dierenapotheek van Nederland met een assortiment van meer dan 3000 producten voor hond, kat, paard, vogel en knaag- en terrariumdieren. “Luisteren naar de wensen en behoeften van je klanten is essentieel om deze positie te behouden en verder te versterken”, aldus Elies van der Graaff, initiatiefneemster en directeur van Medpets.nl.

Nieuwe website en huisstijl

Op 13 juli j.l. lanceerde Medpets.nl haar volledig vernieuwde website. Met de lancering van de nieuwe website gaf Medpets.nl het startschot voor de implementatie van een nieuwe huisstijl. Een belangrijk aspect vormt de subtiele aanpassing in het logo. Van der Graaff: “Door .nl achter Medpets te plaatsen kunnen we ons met name offline krachtiger als online dierenapotheek profileren”. De nieuwe huisstijl wordt momenteel in alle on- en offline uitingen van de dierenapotheek doorgevoerd.

Noot voor de redactie

Voor meer informatie kunt u kijken op www.medpets.nl of telefonisch contact opnemen met Elies van der Graaff, directeur van Medpets.nl. Telefoonnummer: 0186 - 575528 E-mailadres: vandergraaff@medpets.nl.

Deel dit artikel

Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten