>
Nylabone Durable Bone Original Hondenkluif
Productafbeelding /5
Product afbeelding van Nylabone Durable Bone Original Hondenkluif

Nylabone Durable Bone Original Hondenkluif

Nylabone Durable Bone Original is een conventioneel organisch kauwbot. Het kauwbot poetst de tanden van uw hond maar slijt de tanden niet. Het bot blijft hard en slijt erg langzaam en gaat daardoor erg lang mee. Er is een minimale smaak aan het bot toegevoegd, uw hond vindt het kluiven aan het bot smakelijk maar gaat er niet van kwijlen.

   » Meer informatie
4 varianten, vanaf: € 7,95

Gratis verzending
Vanaf €49,- binnen NL

Verzendkosten €2,95
Bij besteding van €25 - €49

Verzendkosten €3,95
Bij besteding tot €25

Trustpilot
9.2/10 | 16398 reviews
4 varianten, vanaf: € 7,95
In winkelwagen 
Product Prijs Voorraad Bestellen
Nylabone Durable Bone Original Hondenkluif - Regular (Tot 11 kg) € 7,95
Nylabone Durable Bone Original Hondenkluif - Wolf (Tot 16 kg) € 10,25
Nylabone Durable Bone Original Hondenkluif - Giant (Tot 20 kg) € 15,25
Nylabone Durable Bone Original Hondenkluif - Souper (Tot 30 kg) € 18,25
Productinformatie

Nylabone Durable Bone Original is een conventioneel organisch kauwbot. Het kauwbot poetst de tanden van uw hond maar slijt de tanden niet. Het bot blijft hard en slijt erg langzaam en gaat daardoor erg lang mee. Er is een minimale smaak aan het bot toegevoegd, uw hond vindt het kluiven aan het bot smakelijk maar gaat er niet van kwijlen.

Nylabone

Nylabone producten zijn gemaakt van hoogwaardig, gekeurd kunststof en vormen op geen enkele manier een gevaar voor de hond. Het schaafsel dat uw hond van de Nylabone afkluift vormt geen gevaar. De onderdelen verlaten uiteindelijk via de ontlasting het lichaam van uw hond. Het schaafsel van de Nylabone wordt niet door het lichaam van uw hond opgenomen. Het is chemisch resistent en gaat geen verbinding aan met het lichaam. Het is niet giftig.

Werking

Huidproducten worden vaak zacht en kleverig. De natuurlijke botten schuren de tanden waardoor het tandglazuur beschadigd kan raken en het onnodige slijtage geeft. De vorm en de hardheid van de Nylabone zorgen voor schone tanden maar slijten de tanden niet. Door het kauwen aan de Nylabone ontstaan er allerlei kleine "borsteltjes" in het bot, het bot word niet zacht. Deze borsteltjes poetsen de vuiligheid van de tanden af en masseren het tandvlees. Het Nylabone bot is voorzien van een bescheiden smaak. De smaak is voor mensen niet of nauwelijks waarneembaar. Voor de hond wel, maar zo minimaal dat de hond er niet extra van zal kwijlen. De Nylabone is een duurzaam product, het product slijt zeer langzaam en gaat daardoor erg lang mee. Het product geeft geen afval af en is zeer gemakkelijk te reinigen. Het product is geschikt voor honden met allergieën en intoleranties.

Belangrijke voordelen

  • Zorgt voor schone tanden en slijt de tanden niet.
  • Geeft geen vuiligheid af en uw hond zal er niet van gaan kwijlen.
  • Duurzaam, het bot slijt langzaam.
  • Geschikt voor honden met allergieën en intoleranties.

Varianten

  • Nylabone Durable Bone Original Hondenkluif - Regular: Geschikt voor volwassen honden tot 11kg met flinke kauwbehoeftes.
  • Nylabone Durable Bone Original Hondenkluif - Wolf: Geschikt voor volwassen honden tot 16kg met flinke kauwbehoeftes.
  • Nylabone Durable Bone Original Hondenkluif - Giant: Geschikt voor volwassen honden tot 20kg met flinke kauwbehoeftes.
  • Nylabone Durable Bone Original Hondenkluif - Souper: Geschikt voor volwassen honden tot 30kg met flinke kauwbehoeftes.

 

Beoordelingen voor Nylabone Durable Bone Original Hondenkluif

Heb je ervaring met Nylabone Durable Bone Original Hondenkluif ? Geef ons dan je mening over dit product.

“Aan te raden, er wordt hier goed gekauwd :) ”

Door 

Echt een aanrader. Onze honden gebruiken het heel veel, ze hebben allemaal 1 zulk bot, en toch willen ze dat van de andere hebben. :) . Er gaan geen stukjes van waar ze zich in kunnen verslikken, het zijn echte kauwers en dat kan met dit bot. De doggies zijn er tevreden van.

“nylabone, uren heerlijk knaagplezier”

Door 

super voor mijn knaaggrage aussie

“Zeer goed bot!”

Door 

Een zeer goed bot voor honden die normaal alles snel opkauwen. Lang plezier zonder zorgen!

“heel goed kauwbot”

Door 

mijn hondjes amuseren zich hier echt mee , veilig en geen ruzies onderling ze kunnen gerust bij hun blijven liggen zonder toezicht ,heeel tevreden over, een echte aanrader

“Nylabone hondenkluif”

Door 

Onze hond kan niet spelen met speelgoed, het moet/gaat meteen kapot. Zelfs een Zwarte Kong die voor grote kauwers is, vliegt het rubber ervanaf. MAAR dit bot is fantastisch zijn grote kauwbehoefte kan worden voldaan. Hij krijgt geen grote stukken rubber of touw binnen wat bij ander kauwspul wel het geval is. Kwijlen doet hij inderdaad niet, maar dat heb ik zowiezo nooit bij hem gemerkt.

“Niet lekker ”

Door 

Mijn hond vindt het bot niet interessant/lekker om aan te knagen.

“Dhr”

Door 

Goed voor de hond. Kan er zich lang mee bezig houden en dus zijn tandsteen wegwerken.

“Vergissing toezending”

Door 

Zoals reeds eerder in review gemeld kregen wij 'n Nylabone met pindasmaak i.p.v. kip. Nog volgende dag 'n telefoontje+e-mails. Linda van Medpets gebeld en zij bood haar excuus aan voor dit voorval en beloofde nog zelfde dag de kip variant toe te zullen sturen. Had niet anders verwacht als dat het ook helemaal goed zou worden rechtgezet. Èn natuurlijk, zelfde dag nog de bestelde kluif in huis. BEDANKT!! Linda en Medpets, met jullie is het prettig winkelen en ook betrouwbaar! Keep it up. Blijf bij jullie kopen!! Groet CHRISJE&Manù

Schrijf je eigen beoordeling
beoordeling 1-4 van 4
1/1
Medpets maakt gebruik van cookies.   -   sluit